Interpretare vis in care te uiti in oglinda si se sparge

0
1050
Interpretare vis in care te uiti in oglinda si se sparge

Interpretarea viselor in care te uiti in oglinda si se sparge se refera la imaginea pe care am dori sa o avem in fata celorlalti pe de o parte, iar pe de alta parte semnifica o ilustrare ori o reflexie a felului in care ne vad altii pe noi.

Luat ca si simbol heraldic, oglinda in vis poate sugera tot atatea fatete ale realitatii pe cate cioburi ar rezulta daca s-ar sparge, si fiecare ciob in parte va reflecta o sclipire, o parte a realitatii in care se regaseste intregul in forme si ipostaze diferite.

Daca visezi ca te privesti intr-o oglinda si se sparge e un semn, in general, ca trebuie sa mai lucrezi la imaginea ta deoarece ceilalti nu te zugravesc in termeni prea frumosi, vei auzi barfe care iti vor da un sentiment de frustrare. Daca imaginea ta din oglinda este intunecata si te zaresti cu dificultate iar oglinda se crapa instantaneu inseamna ca se poate in curand sa auzi de decesul unei rude apropiate.

Daca te privesti in oglinda si este luminoasa, prezinta o imagine reala a ta sau chiar imbunatatita, simbolizeaza bucurie si vremuri bune, afaceri prospere si respect din partea oamenilor. Daca se sparge atunci se poate ca in realitate sa se intample un eveniment total neasteptat care sa iti distruga reputatia si cariera.

S-ar putea sa fie vorba de un brusc esec financiar provocat de cineva, sau o minciuna spusa la timpul potrivit in asa fel incat sa iti degradeze pe loc imaginea publica.

geam spart

Daca oglinda in care te uiti este aburita si nu te distingi cu claritate este posibil ca in familie sa fie neintelegeri si gelozie din partea ta, iar in cazul in care se crapa poate anunta si o ruptura de relatie ce poate fi permanenta. Daca te uiti intr-o oglinda mare se poate ca prea multa incredere in tine sa iti joace feste si sa devii in curand penibil.

Citește și:  Interpretare vis in care esti pedepsit de Dumnezeu pentru pacatele tale

Daca se sparge o oglinda mare in care te uiti nu mica o sa-ti fie mirarea sa afli ca sotia(sotul) te inseala inca de mult timp si tu esti ultimul care afla. Daca este o oglinda mica si se sparge atunci falsa ta modestie o sa starneasca ironii din partea celorlalti.

S-ar putea ca in viata reala sa ai chiar tu o parere gresita despre tine si in acest caz sa iti apara o oglinda diforma sau in care anumite trasaturi pe care le ai sa fie exagerate in reflexia oglinzii.

In realitate se poate intampla ca in multiple situatii sa vrei sa pari ceea ce nu esti, de exemplu mai frumos (frumoasa) iar visul oglinzii care iti reflecta o imagine imbunatatita substantial sa simbolizeze chiar acest lucru, sau la fel de bine s-ar putea sa pari mai tanar(a) in cazul in care regreti vremurile tineretii, sau sobru si imbracat la costum daca jinduiesti dupa ranguri inalte.

Toate aceste aspecte in viata reala se vor spulbera curand daca oglinda se sparge. Oricine sau orice te imaginezi intr-o oglinda care se crapa anunta in curand momentul adevarului, clipa in care cineva te va deconspira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.