Interpretare vis in care un prieten este in pericol si tu reusesti sa il salvezi

0
3799
Interpretare vis in care un prieten este in pericol si tu reusesti sa il salvezi

Interpretarea viselor in care un prieten este in pericol si tu reusesti sa il salvezi se refera in general la momente in care iti relevi in fata altora aspecte ale personalitatii mai putin cunoscute.

Daca visezi ca iti salvezi un prieten care este in pericol s-ar putea ca in realitate sa iti fie tie pusa in pericol imaginea intr-o situatie anume si sa reusesti cumva sa ti-o salvezi.

salvat de la innec

De asemenea, visul acesta face referire si la celelalte planuri ale existentei personale pe care reusesti sa le pui in valoare sau sa le pastrezi intacte.

Daca visezi ca un prieten este in mare pericol si reusesti sa il salvezi se poate ca in viata reala sa iti fie pusa in pericol speranta pe care o ai vis a vis de o afacere sau de un obiectiv pe care il urmaresti cu staruinta.

Daca ai de gand sa iti salvezi niste venituri care conteaza extrem de mult pentru tine atunci exista o sansa reala in acest sens deoarece visul este un semn ca in curand o sa treci de o peioada mai saracacioasa si instabila.

La acest gen de vis este foarte important sa observi ce trasaturi sau calitati recunosti la prietenul pe care il salvezi deoarece acestea oglindesc in mod specific amanuntele pe care tu vrei sa le salvezi in realitate.

Daca iti salvezi un prieten care este un bun matematician de exemplu atunci se poate ca in realitate sa te descurci de minune intr-o situatie care necesita calcule rapide si complexe.

Daca visezi ca un prieten aventurier este in pericol si il salvezi atunci este posibil ca in viata reala sa reusesti sa te descurci de minune intr-o situatie mai speciala.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o zână

Visul in care un prieten foarte bun este in pericol si il salvezi de la inec de exemplu poate ilustra in ultima instanta problemele pe care o sa le ai in plan material si pe care nu o sa le depasesti decat in momentul aparitiei unei cunostinte apropiate sau a unei rude care te va salva in ultima clipa de un dezastru financiar.

De asemenea, scena aceasta mai poate avea legatura si cu unele boli mai grave sau afectiuni pe care le ai si revin cu regularitate in viata ta.

Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in viata reala sa primesti suportul unui prieten foarte bun in momentul in care o sa te imbolnavesti, o sa fie alaturi de tine in momentele cele mai grele si o sa te sprijine moral pe toata durata suferintei.

am salvat un prieten

In alte interpretari un asemenea vis ilustreaza si aprecierea unora fata de comportamentul sau realizarile pe care le ai in viata sau intr-o situatie mai deosebita.

Daca visezi ca iti salvezi un prieten de un pericol iminent s-ar putea ca in realitate sa primesti in curand laude din partea cuiva pentru o fapta buna pe care o sa o faci.

Totodata, asemenea vis mai poate sa reflecte si o avansare sau o premiere, un castig de bani sau o recunoastere in fata celorlalti in urma unor realizari mai de anvergura si orientate spre beneficiul altora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.