Interpretare vis in care apare o semnatura

0
2080
Interpretare vis in care apare o semnatura

Interpretarea viselor in care apare o semnatura. Atunci cand visezi o semnatura inseamna ca vei avea un trai modest, vei fi nevoit sa muncesti foarte mult. Chiar daca visezi ca semnezi un cec, ori ca dai un autograf ori ca semnezi o serie de documente, reprezinta in general modestie, faptul ca esti un om umil si te supui celor din jur, nu vei avea niciodata prea multe de castigat si in general vei trai simplu.

Daca visezi ca copiezi o semnatura inseamna ca esti alaturi de oameni influenti si puternici, care te ajuta si te sprijina, vor sa te faca sa progresezi, ai multe de invatat de la ei si in plus nu risti sa fii injosit mai ales pentru ca ei te sustin. Daca visezi ca falsifici o semnatura inseamna ca vei avea probleme foarte mari, mai ales dee ordin financiar, insa e posibil sa intri in polemica cu multi oameni importanti.

In cazul in care visezi ca cineva iti cere un autograf inseamna ca vei avea foarte multe realizari la locul de munca, e posibil sa ajungi pe o pozitie mai inalta fata de cea prezenta, sa fii apreciat si respectat. In cazul in care visezi ca tu esti cel care colectioneaza autografe inseamna ca vei avea o pozitie sociala foarte buna si nu iti va lipsi nimic, in plus vei fi faimos.

Citește și:  Interpretare vis in care inoti si nu poti ajunge la mal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.