Interpretare vis in care apare slanina

0
11625
Interpretare vis in care apare slanina

Interpretarea viselor in care apare slaninaAtunci cand visezi slanina sau clisa inseamna ca vei avea parte de multa tristete, de esecuri si de ghinioane insa daca visezi ca tu ai inseamna ca vei avea parte de multe realizari si de sanse mari ca sa progresezi. In cazul in care visezi ca mananci slana inseamna ca cineva te va deziluziona.

Daca visezi ca ai slana proaspata inseamna ca vei reusi sa treci cu bine peste o mare piedica si rezolvi anumite probleme dificile care te macinau de multa vreme. Slana ranceda din vis reprezinta un mare dezastru in viata ta, poate sentimental, poate financiar.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi slana inseamna ca vei avea parte de o sanatate foarte buna, nu vei duce lipsa de nimic si in general iti va merge bine.

Consultati si simbolurile pentru cuvintele: „unsoare”, „grasime”, „slana” etc.

Se mai spune ca atunci cand visezi slana inseamna ca vei intra in conflicte de proportii cu cei din jur, mai ales cu persoana iubita, trebuie insa sa te temperezi ca sa nu agravezi totul. In cazul in care visezi slana mai inseamna si ca esti avertizat asupra regimului alimentar si asupra faptului ca ar trebui sa il temperezi, sa il echilibrezi.

Citește și:  Interpretare vis in care apar struguri

slanina

In cazul in care visezi ca ai o haina patata de grasimea de la slana inseamna ca te vei grabi prea tare in luarea unor decizii si vei gresi, motiv pentru care nici nu vei reusi sa iti tii toate promisiunile pe care le faci numai din cauza entuziasmului.

Atunci cand visezi slana se mai spune si ca vei avea parte de multa iubire din partea unei persoane pe care o ve cunoaste in curand iar daca visezi ca manaci inseamna ca vei avea foarte mult de suferit din cauza unor boli, insa atunci cand o ai inseamna ca vei reusi sa te vindeci. Daca visezi alifie sau unsoare inseamna ca vei reusi sa repari o greseala in trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.