Interpretare vis in care descoperi ca cineva din familie a comis o crima

0
1630
Interpretare vis in care descoperi ca cineva din familie a comis o crima

Interpretarea viselor in care descoperi ca cineva din familie a comis o crima se poate referi la o compromitere ori la inhibarea unor sentimente sau actiuni.

Daca visezi ca cineva din familie a comis o crima reflecta o parere de rau uneori, regreti o fapta comisa, o sa faci ceva ce nu iti sta in caracter, o sa te compromiti cu ceva.

Desi pare tulburator si naste sentimente ciudate, in realitate visul ar putea anunta ca esti pe cale sa faci o fapta necugetata raportata la morala ta, o sa suferi o pierdere, o sa iti incalci niste principii, in alte cazuri se mai spune ca inseamna si pierdere de energie.

Daca visezi ca cineva din familia ta a comis o crima atunci  mai poate sa sugereze ca iti vei incalca anumite principii, daca in unele interpretari mama, sau tata, sau alt membru din familie reflecta un sentiment sau un comportament aparte visul poate astfel sa faca legatura cu folosirea abuziva a unui astfel de comportament.

In cazul in care descoperi ca mama ta a comis o crima atunci s-ar putea sa te simti sufocat de grija pe care cineva o manifesta fata de tine sau, in alte situatii, o sa iti dai seama ca o persoana pentru care manifesti o atentie deosebita nu este de acord cu un astfel de comportament. Visul in aceasta situatie te anunta ca esti prea posesiv(a) cu o persoana din anturajul tau ori, dupa caz, cu persoana care a fost victima.

cineva a comis o crima

Daca visezi ca tatal tau a comis o crima si descoperi acest lucru atunci este posibil ca in realitate sa descoperi ca esti cam dur cu tine insuti in ceea ce vrei sa realizezi, te impingi peste limite ca sa iti atingi scopurile, exprima un zel iesit din comun si care poate sa iti dauneze.

Citește și:  Interpretare vis in care esti la biserica si te rogi foarte tare pentru ceva

In cazul in care visezi ca un frate de-al tau a comis o crima arunci este psibil ca visul sa ilustreze faptul ca iti cam fortezi norocul, te intinzi cam mult, peste posibilitatile tale, important ar fi si cine este victima in acest caz pentru a avea o idee in ce situatie iti fortezi limitele.

Un aspect deosebit de mportant ar putea sa fie persoana care este victima in vis, ar reprezenta mult mai clar conditiile sau imprejurarile din realitate in care ai putea fi implicat(a).

Daca in vis descoperi ca cineva din familie a omorat un batran atunci exista posibilitatea sa te increzi prea mult in logica si in istetimea ta si sa dai gres, ori, in alte circumstante se poate ca in familie sa se ia niste decizii care nu tin prea mult cont de gandirea cumpatata si  bunul simt.

Alteori a descoperi in vis ca a fost comisa o crima de cineva din familie reprezinta o situatie jenanta in care te vei afla impreuna cu familia ta, sau poate numele iti va fi patat de niste actiuni injuste. Visul face trimitere si la o posibilitate de a schimba ceva in mod brutal si nejustificat in cadrul familiei, o hotarare fara sens ce poate sa nasca intrebari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.