Interpretare vis in care apare o alunita

0
4649
Interpretare vis in care apare o alunita

Interpretarea viselor in care apare o alunita. Daca in vis iti apare o alunita inseamna ca in actiunile tale exista si o serie de puncte vulnerabile pe care poate ca nu le constientizezi, insa de care cei care nu te prea inghit pot sa profite. Alunita din vis sugereaza vulnerabilitate, fragilitate, deci trebuie sa iti sporesti atentia.

Incearca sa descoperi ceea ce nu este bine pus la punct in vita ta, incearca sa vezi care sunt eventualele cauze care te-ar putea conduce catre un esec si rezolva-le, chiar daca pentru asta va trebui sa iei toate variantele la rand si sa te chinui, sa pierzi mult timp.

Alunita din vis mai poate sugera si faptul ca e posibil ca in organismul tau sa existe o neregula, care poate ca va duce la o boala foarte mare, incearca sa iti faci un control amanuntit si sa vezi ce se intampla cu tine, ca sa poti evita un dezastru mai tarziu.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un chin

In alta ordine de idei alunita din vis mai poate sugera si faptul ca vi se atrage atentia asupra unui lucru, sunteti avertizat, insa trebuie sa retineti si restul simbolurilor care apar ca sa stiti exact despre ce este vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.