Interpretare vis in care apare un gust

0
540
Interpretare vis in care apare un gust

Interpretarea viselor in care apare un gust. Atunci cand visezi ca gusti ceva si ti se pare ca intr-adevar are gust inseamna practic felul in care te porti tu in societate, in grupul de prieteni, iar daca gustul este unul rau inseamna ca nu prea lasi o impresie placuta iar gustul inseamna ca toata lumea te place.

Se mai poate vorbi aici si despre faptul ca nu este suficient sa actionezi intr-un fel pentru a face fata unui plan, trebuie sa lupti mult mai mult si sa inveti sa faci fata greutatilor atat celor fizice cat si celor emotionale sau sprirituale.

Gustul rau din vis mai poate arata si faptul ca o persoana a lasat un gust amar in viata ta si trebuie totusi sa ii mai dai o sansa, sa ii acorzi timpul necesar cat sa iti arate ca merita macar putin din atentia ta iar daca visezi ca mananci mere care nu au un gust bun inseamna ca vei fi deziluzionat. O cafea in vis cu gust neplacut sugereaza faptul ca vei fi jignit, ineva te va pune la punct tocmai pentru ca nu prea ai habar sa iti vezi de lungul nasului.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un filtru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.