Interpretare vis in care apare o vaca

1
15349
Interpretare vis in care apare o vaca

Interpretarea viselor in care apare o vaca. Atunci cand visezi o vaca inseamna ca vei avea parte de noroc, deoarece visul prevesteste in general o viata buna, multa armonie, pace, cat si confort, o viata poate modesta dar fericita.

Atat in traditia romaneasca cat si in cea persana sau cea occidentala, vaca din vis reprezinta in realitate tot ce poate fi mai bun in viata, liniste, confort, sentimente bune, dragoste, relatii de armonie cu cei din jur, relatii de pace la locul de munca si acasa, in familie.

Se spune ca atunci cand visezi vaci grase, vei avea parte de perioade foarte frumoase, bogate, toate iiti vor merge bine in viata, iar daca visezi vaci in grajd inseamna ca te vei imbogati si vei avea foarte mult noroc, destinul va fi de partea ta.

vaca

Acelasi simbol se explica si in cazul in care visezi ca mulgi vaci, deci vei avea multe foloase si noroc in viata de zi cu zi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cap

Pe de alta parte, in cazul in care visezi vaci slabe acestea reprezinta de fapt un vis rau, deoarece prevesteste o viata grea, fara pic de orizont.

Vacile grase din vis mai pot reprezenta si faptul ca e posibil sa cunosti o persoana cu care vei lega o relatie de prietenie frumoasa, de durata, sau vei incheia o colaborare cu profit mare la locul de munca.

1 COMENTARIU

  1. Am visat 2 vaci . Le era foarte foame incat una din ele m a muscat de mana . Nu erau intr un grajd vi intr o curte .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.