Interpretare vis în care apare o vacă

1
15940
Interpretare vis in care apare o vaca

Atunci când visezi o vacă înseamnă că vei avea parte de noroc, deoarece visul prevestește în general o viață bună, multă armonie, pace, cât și confort, o viață poate modestă dar fericită.

Vaca, în multe culturi, este considerată un simbol al abundenței, al fertilității și al pământului. Apare în vis atunci când subconștientul tău reflectă asupra acestor teme, sau poate când ești preocupat de nevoia de hrănire sau grijă.

Atât în tradiția românească, cât și în cea persană sau cea occidentală, vaca din vis reprezintă în realitate tot ce poate fi mai bun în viață, liniște, confort, sentimente bune, dragoste, relații de armonie cu cei din jur, relații de pace la locul de muncă și acasă, în familie.

Este interesant de menționat că există și alte vise legate de vaci care pot avea semnificații distincte. De exemplu, visul în care vezi o cireadă sau o vacă care se uită la tine poate semnifica un alt tip de conexiune sau mesaj. Fiecare detaliu contează atunci când interpretăm visele noastre.

Citește și:  Interpretare vis în care apar pulpe

vaca

Se spune că atunci când visezi vaci grase, vei avea parte de perioade foarte frumoase, bogate, toate îți vor merge bine în viață, iar dacă visezi vaci în grajd înseamnă că te vei îmbogăți și vei avea foarte mult noroc, destinul va fi de partea ta.

Același simbol se explică și în cazul în care visezi că mulgi vaci, deci vei avea multe foloase și noroc în viața de zi cu zi.

Pe de altă parte, în cazul în care visezi vaci slabe acestea reprezintă de fapt un vis rău, deoarece prevestește o viață grea, fără pic de orizont.

Vacile grase din vis mai pot reprezenta și faptul că este posibil să cunoști o persoană cu care vei lega o relație de prietenie frumoasă, de durată, sau vei încheia o colaborare cu profit mare la locul de muncă.

1 COMENTARIU

  1. Am visat 2 vaci . Le era foarte foame incat una din ele m a muscat de mana . Nu erau intr un grajd vi intr o curte .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.