Interpretare vis in care apare a privi

0
1238
Interpretare vis in care apare a privi

Interpretarea viselor in care apare a privi. Atunci cand visezi ca te privesti in oglinda inseamna ca sefii de la locul de munca te vor aprecia si te vor repsecta pentru ta, daca visezi ca privesti un deal inseamna ca ti se va implini un plan, daca visezi ca privesti o fotografie inseamna ca te vei reintalni cu o persoana draga, daca visezi ca privesti o lupta inseamna ca esti rece fata de cine nu trebuie, esti prea detasat.

Daca privesti o masina in vis inseamna ca la locul de munca totul merge bine, daca privesti marea de pe un dig inseamna ca ai foarte multe griji, daca visezi ca privesti pe fereastra inseamna ca vei face in curand un drum, daca visezi ca privesti un strut inseamna ca vei avansa in post la locul de munca.

a privi

Daca visezi ca privesti in jos iar tu esti undeva sus cocotat inseamna ca esti un om cu suflet mare, cei din jur te va ca fiind foarte bun, marinimos, plin de calitati insa e posibil ca tu sa te supraestimezi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un arheolog

Daca esti casatorit si visezi ca te uiti in oglinda inseamna ca in realitate vei avea parte de o familie bogata, daca o fata tanara se uita in oglinda inseamna ca se va cununa, iar daca are deja o relatie inseamna ca va avea un copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.