Interpretare vis in care ai halucinatii si nu iti poti da seama ce este real

0
1177
Interpretare vis in care ai halucinatii si nu iti poti da seama ce este real

Interpretarea viselor in care ai halucinatii si nu iti poti da seama ce este real se refera la situatii in care esti nevoit(a) sa iti reprimi anumite sentimente fata de cineva anume sau in general.

Visul in care ai halucinatii si nu iti poti da seama ce mai este real si ce nu reflecta in realitate o stare psihica fragila sau foarte tensionata, se poate ca in realitate sa suporti cu mare greutate o anumita situatie sau pe cineva.

In acelasi timp se poate spune ca visul reflecta si apasarea unor sentimente care sunt pe cale sa se reverse la suprafata cu consecinte neplacute pentru tine sau pentru alta persoana.

Daca visezi ca ai halucinatii si nu mai esti sigur(a) pe ceea ce vezi in jur atunci s-ar putea ca in realitate in curand sa existe o posibilitate de a pune la punct niste neintelegeri cu cineva sau sa te repozitionezi fata de o situatie sau un subiect anume.

Visul in care ai halucinatii semnifica transpunerea a doua sau mai multe dimensiuni sau intelegeri privitoare la viata sau la ceva anume, la o tema specifica.

Daca in viata reala nu esti sigur(a) de o relatie sau de un parteneriat atunci s-ar putea ca in scurt timp sa renunti la acea relatie.

halucinatii

Totodata visul reflecta o acumulare de tensiune si nemultumire fata de felul in care te priveste sau te apreciaza cineva. In acest sens visul ar putea simboliza apropierea momentului in care o sa iti demonstrezi valoarea ca si persoana sau intr-un domeniul profesional.

Daca cei de la serviciu nu prea au incredee in capacitatile si experienta ta atunci in scurt timp o sa demonstrezi ca poti mult mai mult, tot ce ai nevoie este putin respect si intelegere.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o satra de tigani

In alte interpretari visul in care ai halucinatii poate avea legatura cu diverse inselari sau deceptii, se poate sa nu apreciezi corect anumite persoane sau situatii.

Daca in viata reala esti foarte sigur(a) pe ceea ce faci si spui visul te anunta ca in curand s-ar putea sa iti dai seama ca ai gresit la un moment dat, se poate intampla sa te duca de nas cineva sau pur si simplu sa nu poti sa judeci cu claritate o situatie mai complicata.

Daca in viata reala ai un serviciu unde este nevoie sa ai permanent prezenta de spirit atunci trebuie sa ai mare bagare de seama deoarece este posibil sa faci o greseala majora.

La fel se poate reflecta acest vis in toate planurile vietii, incepand de la cadrul familial unde nu o sa iti dai seama ce gresesti si pana la planul spiritual unde s-ar putea sa abordezi un subiect destul de complex fara a avea cultura sau intelegerea necesara.

Visul in care ai halucinatii si nu mai poti sa iti dai seama ce este real in jurul tau reflecta si o stare emotionala ambigua fata de o persoana draga. S-ar putea ca in realitate sa te afli in preajma unei destramari de relatie din cauza ca nu poti sa iti dai seama daca persoana respectiva te iubeste cu adevarat sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.