Interpretare vis in care apare o fereastra

0
18949
Interpretare vis in care apare o fereastra

Interpretarea viselor in care apare o fereastra. Atunci cand visezi o fereastra inseamna ca vei reusi sa iesi dintr-o incurcatura, iar o persoana draga iti va face o bucurie la care nu te asteptai. Fereastra din vis mai reprezinta si reusita, belsug de proportii, faptul ca scapi de ceva rau, ti se termina necazurile.

In alta ordine de idei, atunci cand visezi ca bati la o fereastra inseamna ca te vei certa cu un prieten iar daca visezi ca ai o fereastra cu geamuri sparte inseamna ca iti vei pierde averea. In cazul in care visezi ca stai cu capul afara pe o fereastra inseamna ca esti curios din punct de vedere sexual si atunci cand visezi o fereastra cu transparente inseamna noroc.

Daca visezi ca deschizi o fereastra inseamna ca vei reusi sa afli o taina, un secret ori ca vei face o calatorie pe viitor. Atunci cand visezi ca iesi pe fereastra inseamna ca vei lua o decizie gresita in afaceri iar daca visezi ca inchizi o fereastra inseamna ca vei avea parte de asumarea multor responsabilitati.

Pe de alta parte fereastra inchisa din vis mai reprezinta si o situatie dificila din care nu poti iesi, iar fereastra inchisa cu oblon inseamna ca vei reusi sa eviti un pericol. In cazul in care visezi o fereastra din dosul case vei pierde din punct de vedere financiar si atunci cand visezi ca intri pe o fereastra inseamna vei lua o decizie gresita in problemele sentimentale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un laborator

Daca visezi ca te uiti la o fereastra de la mare distanta inseamna ca te vei confrunta cu o schimbare urgenta iar daca visezi ca iti intra lumina in casa pe fereastra inseamna ca vei avea parte de influente foarte bune.

fereastra

Ferestrele foarte luminoase din vis reprezinta faptul ca vei avea raufacatori in casa iar daca visezi ca lustruiesti un toc de fereastra inseamna ca vei avea probleme mici care iti incetinesc avansarea, intampini piedici. O fereastra foarte mare in vis inseamna ca te vor prada hotii iar o fereastra intunecata, obscura inseamna ai frustrari, vei da faliment din acest motiv.

Daca visezi ca te uiti pe fereastra si privesti catre ceva luminos si foarte mare inseamna ca sperantele ti se vor realiza iar daca visezi ca sari pe fereastra inseamna ca cineva iti va cere socoteala pentru ce ai facut sau pentru ce faci.

Atunci cand te uiti pe fereastra si vezi ceva obscur inseamna ca viitorul tau este incert iar daca visezi ca o fereatsra sta in aer, singura, te pandesc multe pericole. Totodata daca in vis vrei sa vezi o fereastra inseamna ca vei avea o bucurie mare din partea unei persoane dragi tie.

Trebuie sa consulti si simbolul pentru cuvantul „geam” pentru o interpretare mai buna a visului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.