Interpretare vis in care apare rata

1
572
Rata Sursa: claudiumoga.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare rata. Atunci cand visezi o rata care macaie inseamna ca vei avea parte de un destin favorabil si multe impliniri te asteapta alaturi de cei dragi. Daca visezi ca mananci mancare cu carne de rata inseamna ca vei avea parte de lucruri pozitive in curand iar daca visezi o rata pe apa inseamna ca vei reusi sa treci foarte bine peste toate greutatile din viitor, mai ales pentru ca esti un om puternic, ai tarie psihica si in cele din urma iti va fi bine in viata. O rata moarta in vis inseamna ca vei avea foarte multe trairi negative care nu iti dau pace, te intristeaza, te napadesc in cele din urma si nu te mai lasa sa traiesti linistit, totul te face sa ajjungi pe culmile disperarii si simti ca nu mai faci fata emotiilor.

Rata Sursa: claudiumoga.blogspot.com
Rata
Sursa: claudiumoga.blogspot.com

Rata moarta mai poate prevesti si un mare esec in relatia cu persoana iubita iar daca visezi o rata care zboara inseamna ca stii sa calculezi toate situatiile in bine si in rau, ai un spirit justitiar, esti un om rational, iar cand ai o problema majora nu te lasi doborat de ea incerci sa o rezolvi intr-un stil cerebral, ai mereu metode care uimesc de a rezolva conflicte si niciodata nu uiti de diplomatie.

Daca visezi o rata care sta pe uscat inseamna ca ai multe probleme, multe greutati, nu poti sa treci peste problemele curente, te lasi doborat si cei din jur nu te mai pot ajuta cu nimic, esti lipsit de energie, de viata, simti ca nu mai poti face nimic, in plus nu te simti deloc bine in pielea ta, ai multe ganduri urate, negative, toate pornesc multe frustrari in sinea ta, ducandu-te la depresie. Se mai spune ca atunci cand visezi o rata inseamna ca trebuie sa te feresti de apa, mai ales daca nu stii sa inoti deoarece e posibil sa ai parte de o nenorocire.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here