Interpretare vis în care vezi mere

0
5

Visul în care vezi mere prezice vești bune. Dacă mărul din vis este un copac înalt, asta este un semn de relații neplăcute cu cineva, discordie și ceartă. Dacă merele din vis sunt verzi înseamnă tristețe. Dacă merele sunt coapte, asta este un semn bun, de bucurie. Dacă merele din vis sunt stricate, asta înseamnă viață grea.

A cumpăra mere în vis semnifică speranță și confort în viață, faptul că problemele vor dispărea repede, pentru că vei găsi puterea de a înfrunta orice situație cu mult curaj.

Dacă o fată tânără culege mere mari, frumoase și copte, asta este un semn că are farmec și se va căsători cu un bărbat înțelept și bogat. Pentru un om, visul în care vede mere cu viermi semnifică temeri serioase legate de persoana iubită, dar și probleme sau neînțelegeri cu prietenii.

Visul în care ai mâncat un măr copt arată încercările tale de a te apropia în zadar de un om. Acest vis se referă la faptul că ți-ar plăcea să cunoști pe cineva interesant, dar încercările tale sunt fără rezultat.

Un măr în vis poate fi asociat cu sentimentele dar și cu fructul interzis, otrăvit, care ne duce în ispită. Dacă mărul este otrăvit poate fi un semn de intenții rele din partea unor oameni. De asemenea, mărul este și un simbol al roadelor muncii proprii.

Interpetare vis în care vezi un măr:

 • Dacă în vis vezi un măr al cărui ramuri sunt aplecate sub greutatea fructelor sale, atunci asta înseamnă că vei avea parte de armonie, succes și prosperitate.
 • Dacă visezi un măr ofilit este semn de probleme, tristețe și boli.
 • Un măr înflorit prezice că o dorință ți se va îndeplini. Visul poate fi și un semn că familia va deveni mai mare.
 • Dacă ai visat cum culegi mere din capac, în curând s-ar putea să ai probleme de sănătate.
 • Visul în care ai luat un măr din copac prezice faptul că în viața reală ai niște planuri dificile de realizat.
 • Dacă în vis vezi un măr plin de fructe, înseamnă că soarta este bună, speranțele tale se vor împlini și îți vor aduce bucurie și satisfacție.
 • A vedea flori de măr este un vis de bun augur, de recoltă bună anul acesta. Acest vis poate prezice și nunta cuiva.
 • Un măr înflorit primăvara, în vis, este un semn bun pentru viața ta.
 • Dacă plantezi un măr în vis, îți vei schimba locuința cu una mai mare.
 • A tăia un măr cu rădăcini adânci, înseamnă doliu sau moarte.
 • Dacă scoți din pământ un măr, asta este semn de pierdere financiră din vina ta.
 • Dacă ai visat că scuturi un măr pentru ca să cadă fructele din el, înseamnă că vei face eforturi să atragi atenția persoanei iubite.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi un hanorac

Dacă un bărbat visează mere și este căsătorit, asta înseamnă profit și baftă pentru el. Dacă în vis mănânci mere acre este semn de întristare. Dacă în vis admiri un măr roditor, înseamnă că viața ta este plină de fericire și prosperitate și că eforturile tale încep să dea roade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.