Interpretare vis in care apare un curcan

0
426
Curcan Sursa: anghelmariusoctavian.wordpress.com

Interpretarea viselor in care apare un curcan. Atunci cand visezi ca pregatesti un curcan inseamna ca vei avea noroc in chestiunile financiare iar mai multi curcani la un loc in vis reprezinta faptul ca vei fi rugat sa tii discursuri in fata unui public. Curcanul de regula reprezinta erori mari pe care le poti face, mizerie iar carnea de curcan inseamna necredinta cat si inconsecventa. O coapsa de curcan inseamna ca ai o purtare total nepotrivita, irationala, iar daca visezi ca mananci un curcan inseamna ca imaginatia ta este puternica si daca visezi un curcan mort inseamna ca vei avea griji mari financiare. Curcanul prajit din vis reprezinta lipsa de bani iar daca il visezi ca se umfla in pene inseamna ca vei depune mari eforturi ca sa scapi de necazuri, iar in cele din urma vei reusi. Munca iti va fi usurata si vei lucra mult mi calitativ in cazul in care visezi un curcan.

Curcan Sursa: anghelmariusoctavian.wordpress.com
Curcan
Sursa: anghelmariusoctavian.wordpress.com

De cele mai multe ori curcanul din vis reprezinta prostia celui care il viseaza, avand in vedere ca atat curca cat si curcanul reprezinta stupizenia intruchipata. Chiar daca este si simbolul unei sarbatori, de Anul Nou sau de Craciun ori Ziua Recunostintei la unii, de regula daca o femeie viseaza o curca sau un curcan inseamna ca ea este o persoana foarte stangace, are probleme de concentrare, nu este deloc gratioasa, iar capul nu o duce mai la nimic, ceea ce desigur va duce la frustrare. Un curcan in visul unui barbat reprezinta faptul ca acesta se lauda degeaba insa in schimb nu este in stare de nimic, poate chiar e tradat de iubita ori la locul de munca este calul de bataie al colegilor, toate sarcinile grele cad pe capul sau. Se mai spune insa si ca dintre toate pasarile acesta, curcanul este unul dintre cele mai procreative, deci foarte fertil, ceea ce ar putea insemna un lucru bun pentru barbati, deci au parte de virilitate.

Cand visezi un curcan care se umfla in pene inseamna ca in realitate vei scapa de necazuri. Cand visezi un curcan mai inseamna si ca te sacrifici pentru cei din jur, ii lasi pe toti sa isi lase poverile pe umerii tai, reprezinti punctul de sprijin pentru ei, esti un om responsabil. De cele mai multe ori curcanul din vis reprezinta si faptul ca vei trai in mizerie, vei face multe greseli de proportii, daca visezi carne de curcan inseamna ca nu esti fidel, o coapsa de curcan inseamna ca felul in care te porti nu este tocmai rational, iar daca visezi ca mananci carne de curcan inseamna ca ai multa imaginatie, ai o creativitate puternica. Un curcan mort inseamna ca vei avea necazuri cu banii, un curcan prajit inseamna ca nu ai deloc bani in viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here