Interpretare vis in care apare un strut

0
3648
Interpretare vis in care apare un strut

Interpretarea viselor in care apare un strut se refera la situatii in care o sa ai niste reusite insa nu extraordinare iar pe de alta parte reflecta neacceptarea unor situatii evidente.

Daca visezi ca apare un strut langa tine atunci s-ar putea ca in viata reala sa apara un prieten care o sa iti sara in ajutor exact la momentul potrivit.

strut in natura

Strutul alb in vis simbolizeaza ceva pozitiv, reprezinta o bucurie sau o sansa, o veste buna sau un castig efemer insa care iti va produce o mare satisfactie.

Daca visezi ca apare un strut in camera ta atunci in realitate s-ar putea sa te viziteze un prieten bun sau  cunostinta care iti va da vesti bune, poti sa te astepti la asa ceva mai ales daca strutul este mascul.

Daca visezi aceeasi scena si este o femela atunci este posibil sa iti apara o femeie in casa care are secrete mari fata de tine, secrete care ar putea sa iti starneasca in mod deosebit interesul.

In alte interpretari se spune ca a visa un strut semnifica lasitate sau dezinteres fata de ceva, s-ar putea sa iti piara interesul pentru o lucrare sau pentru o persoana, in orice caz poti sa te astepti la niste nemultumiri sau la faptul ca o sa apara ceva neasteptat si care o sa iti provoace dezinteres.

Pe de alta parte, visul in care iti apare pe neasteptate un strut in cale poate sa prevesteasca si o negare fata de ceva evident, cum ar fi de exemplu o situatie care nu iti convine deloc insa ar trebui sa o accepti ca atare.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un AS, carte de joc

Daca te gasesti intr-o asemenea postura si trebuie in realitate sa recunosti anumite greseli sau comportamente de-ale tale atunci visul te anunta ca in scurt timp nu o sa scapi de criticile celorlalti, o sa trebuiasca sa inghiti in sec si sa accepti adevarul.

In cazul in care visezi ca iti apare un strut si il apuci cu mainile inseamna ca in curand nu o sa ratezi o ocazie foarte buna de a-ti mari profiturile sau de a castiga ceva, visul simbolizeaza avantajul pe care o sa il ai in scurt timp.

strut

In cazul in care in realitate duci lipsuri si ai griji mari atunci poti sa te linistesti intrucat in scurta vreme o sa iti recapeti increderea in tine, o sa reusesti sa iti platesti datoriile si chiar sa mai pui ceva deoparte.

Daca visezi ca iti apare un strut iar apoi iti fuge de sub nas este un semn ca in realitate o sa ai o paguba din senin, ceva o sa pierzi si iti va parea foarte rau, s-ar putea ca sa ratezi o sansa importanta de afirmare. In alte interpretari se spune ca asemenea vis reflecta o pozitie impartiala pe care o sa o ai intr-o anumita imprejurare, o sa dai dovada de mare echilibru intr-o situatie complicata si o ai aprecieri mari din partea unora.

Se mai spune ca visul in care iti apare un strut alb reflecta o atitudne foarte pozitiva si curajoasa, o sa lupti pentru aflarea adevarului sau o sa pierzi foarte mult pentru ca ai avut curajul sa sustii adevarul sus si tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.