Interpretare vis in care apare un dig

0
792
Interpretare vis in care apare un dig

Interpretarea viselor in care apare un dig. Atunci cand visati un dig inseamna mai multe lucruri si fiecare simbol este tradus in functie de restul simbolurilor ce apar in vise. Pe de o parte digul reprezinta cea mai mare parte a barierelor interne, de opozitie, amalgam de sentimente, de amintiri, dorinte care au fost acumulate iar visul poate fi tradus in general ca si prevenirea unei izbucniri emotionale, cauzate de atatea constrangeri in fata unei persoane.

Atunci cand visati ca lucrati la un dig inseamna ca va propuneti sa depasiti singur anumite situatii caracterizate de frica, anumite temeri, incercati sa va autocontrolati iar daca visati ca traversati un dig inseamna ca veti primi o serie de sfaturi care va vor fi de un mare ajutor.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca digul din vis reprezinta faptul ca sunteti o persoana pasionala, aveti parte de foarte multe aventuri amoroase insa nu treceti mai departe de o noapte, dupa cum s-ar spune, ceea ce poate sa insemne chiar digul din vis, deci bariera pe care singuri o impuneti.

Puteti consulta si simbolul pentru cuvantul „doc”.

Atunci cand visezi mai multe barci care sunt legate de un dig insemana ca e posibil sa fii nevoit sa pleci peste granita, sa faci o calatorie departe de cei dragi, care nu te va bucra asa de mult, insa trebuie sa iei si partea buna a lucrurilor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un panou

dig

Atunci cand visezi ca esti pe un dig unde se incarca mai multe vase inseamna ca in realitate vei castiga multi bani, vei fi rasplatit pentru toate eforturile depuse, sanatatea nu-ti va cauza nici un fel de probleme, vei avea o existenta frumoasa, plina de veselie. Atunci cand visezi ca te uiti la un dig iar tu esti pe un vapor in zare inseamna cineva iti va aduce o veste buna care te va bucura foarte tare.

In cazul in care visezi ca conduci ceva pe un dig inseamna ca trebuie sa ai grija multa deoarece destinul nu iti este tocmai favorabil si iti intinde capcane, e posibil sa ai probleme cu banii daca esti cheltuitor si asta iti va aduce si multa nefericire. Insa daca visezi ca iti vezi de drumul tau fara sa tii seama de obstacolele de pe dig si nu ai nici o inconvenienta inseamna ca vei putea sa iti intorci destinul de partea ta si sa ai numai noroc.

Atunci cand visezi ca stai pur si simplu pe un dig inseamna ca vei avea foarte multa tarie de caracter ca sa lupti impotriva destinului si ca vei avea parte de bunastare datorita perseverentei tale, avand in acelasi timp si mult succes pe toate planurile, cat si castigrui materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.