Interpretare vis in care apare o rana/ ranit/ ranire

0
4010
Interpretare vis in care apare o rana ranit ranire

Interpretarea viselor in care apare o rana/ ranit/ ranire. Atunci cnd visezi ca ai multe rani pe corp sau o alta persoana are rani pe corp inseamna ca vei afla multe noutati care te ingrijoreaza, te inspaimanta chiar.

Tot aici mai putem adauga si aparitia unor boli de piele sau a unor dureri sufletesti de proportii, multe nenorociri care nu tin de tine. Daca visezi ca te-ai ranit inseamna ca persoanele care nu te suporta vor sa iti faca rau, te vorbesc pe la spate si reusesc sa iti strice reputatia.

Daca visezi un colonel ranit inseamna ca ai multe ganduri care nu iti dau pace iar daca visezi ca esti sau ai fost ranit cu un carlig inseamna ca o persoana care te indrageste foarte tare nu este tocmai incantat de noual tau caracter, e posibil sa iti atraga atentia. Daca visezi ca esti ranit in dreptul pieptului inseamna ca persoana iubita iti face mult rau.

Daca visezi ca esti ranit cu pumnalul inseamna cineva iti va face un cadou frumos iar daca visezi ca fata ta este ranita inseamna ca ai multe ganduri care nu iti dau pace, ai multe batai de cap din cauza problemelor, daca visezi ca tu esti cel ranit inseamna ca vei avea grave probleme de sanatate iar atunci cand visezi ca o pantera este ranita in fata ta inseamna ca te implici intr-o problema dubioasa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare sange

In cazul in care visezi ca un pescarus este ranit inseamna ca vei avea mici probleme de sanatate insa vor trece repede, iar daca visezi ca o turturica este ranita inseamna ca intampini multe greutati in viata de zi cu zi.

Daca visezi ca ai o rana usoara inseamna ca vei afla noutati care te fac sa suferi iar daca visezi un veteran ranit inseamna ca te vei bucura de o regasire cu o persoana draga pe care de multa vreme nu ai mai avut ocazia sa o intalnesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.