Interpretare vis în care văruiești cu var pereții casei

0
58299
Interpretare vis in care varuiesti cu var peretii casei

Interpretarea viselor în care văruiești cu var pereții casei se referă la o schimbare în general. O să iei de la capăt o muncă sau o altă activitate. Dacă visezi că îți văruiești pereții casei, atunci se pune problema unei reînnoiri în viața ta sau în munca ta.

Varuirea în vis, mai ales a propriei case, poate avea legătură cu nevoia de purificare sau de reînnoire a unei situații sau etape din viață. Este posibil să simți nevoia de un nou început sau de a clarifica aspecte ale trecutului.

Ceva a ajuns la un stadiu învechit și trebuie regândit întreg procesul. Ai nevoie să te gândești de pe acum la ce schimbări sau mutări ai putea să faci astfel încât vremurile să nu te ia prin surprindere.

Visul în care îți văruiești pereții casei cu var anunță niște timpuri mai dificile pentru tine și pentru familie, vremuri presărate cu tot felul de dificultăți de natură materială, însă în cele din urmă o să depășești perioada respectivă pentru a te bucura de tot ce este frumos.

Greutăți urmate de bucurie, perioadă grea urmată de o mare ușurare, încercări repetate pentru tine și familia ta, încercări sau teste la locul de muncă. Cineva o să te pună la încercare să-ți vadă aptitudinile sau credința.

Dacă visezi că îți văruiești pereții casei, atunci în realitate trebuie să repornești de la început un proces. Ceva o să trebuiască să reiei, o eroare o să-ți dea peste cap ceva și o să fii nevoit(ă) să refaci o muncă.

Ai o minte puternică și o să treci peste toate, chiar dacă ar fi să repeți de o mie de ori același lucru. Există pericolul ca reputația să-ți fie afectată, persoane care încearcă să-ți păteze imaginea.

varuire pereti

Visul în care văruiesti cu var pereții casei mai poate să reflecte o schimbare de domiciliu, înnoirea unor înțelegeri cu cineva, treburi de-ale casei care necesită o altă abordare în principiu, reintrare în normal a unor relații de familie sau apropiate familiei, întărirea legăturilor pe care le ai în prezent, împăcare după o ceartă.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un lăutar

În alte cazuri, visul în care văruiesti poate să ofere un indiciu suplimentar în cazul în care varul folosit are o anumită culoare.

Dacă este galben, atunci ai nevoie de odihnă prelungită. Corpul și mintea îți sunt suprasolicitate, și ești predispus(ă) la îmbolnăvire.

Dacă varul folosit la zugrăvit este albastru, atunci se poate întrevedea noroc la bani și liniște în casă. În cazul în care varul este alb, atunci ai vrea să pornești totul de la zero în muncă sau în relația ta.

Ceva te nemulțumește în aceste planuri. Dacă varul este verzui, atunci beneficiezi de o revigorare în viața ta, îndemn în muncă, venituri sporite, sănătate puternică, alungarea stresului, noroc într-o nouă afacere sau într-o nouă relație, auspicii favorabile în orice întreprindere. Dacă ești suferind(ă) în acest moment, atunci te vei însănătoși.

Dacă ești curios să afli mai multe despre simbolismul și interpretarea viselor legate de var sau actul de a varui, click aici pentru a afla mai multe.

Dacă visezi că îți văruiesti pereții casei cu var care are o tentă roșiatică, atunci ai nevoie de mai multă pasiune în relație sau în viața în general. Trebuie să depui mai mult suflet în ceea ce faci. Relația ta suferă din cauza lipsei de afecțiune adevărată.

Dacă varul este maro, atunci o să ai de-a face cu situații mai încurcate în care îți vei da seama că nu te bazezi pe lucruri adevărate. Încurcături în casă și prieteni nesinceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.