Interpretare vis in care apare o fetita

0
35495
Interpretare vis in care apare o fetita

Interpretarea viselor in care apare o fetita. Atunci cand visezi o fetita inseamna ca vei avea parte de o foarte mare bucurie. De regula fetita din vis poate fi chiar simbolul unei femei, ea aparand in ca si partea vulnerabila a acesteia. De regula, visul se reduce la faptul ca avem un comportament mult prea copilaresc, prea capricios, exact ca al unei fetite, chiar daca avem poate in realitate o varsta mult mai inaintata.

Atunci cand visezi o fetita si esti femeie cel mai sigur se poate spune ca aceea din vis esti chiar tu sau mai bine spus partea copilareasca din tine, infantilitatea. Insa cel mai bine se poate vorbi si de sensibilitate sau de faptul ca femeia in cauza este foarte vulnerabila, are nevoie de un sprijin concret, iar totul poate sa faca referire chiar la un eveniment recent care a pus-o intr-o astfel de ipostaza. Visul poate sa se refere astfel si la faptul ca femeia repsectiva se poarta prea copilareste in cazuri in care ar trebui sa fie matura si este mult prea capricioasa.

De regula cand visezi o fetita mica inseamna ca vei avea multe sanse de a avansa, insa daca fetita din vis este mofturoasa sau suparata inseamna ca vei afla unele noutati care te intristeaza in curand.

copil in leagan

Cand visezi o fetita care se sperie ori se teme de ceva inseamna ca trebuie sa ai mare grija cu ceea ce faci deoarece e posibil sa intri in necazuri mari. Daca visezi o fetita care se joaca frumos cu alti copii inseamna ca in realitate vei avea noroc la locul de munca si vei putea sa castigi bani frumosi iar atunci cand ea se joaca singura inseamna ca trebuie sa tii norocul ppe care il ai doar pentru tine, ca sa poti reusi in viata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o gradina / gradinita

Daca visezi o fetita mult prea calma si tacuta inseamna ca in realitate trebuie sa iei o pauza la locul de munca deoarece e posibil sa dai gres in caz contrar. Daca visezi ca esti fetita mai inseamna si ca vei reusi sa dai nastere unor idei care iti vor face mult bine, ai multa creativitate si imaginatie.

Daca o fata tanara se viseaza fetita inseamna ca trebuie sa aiba mai multa grija la ceea ce face si ce spune, sa nu fie indiscreta si sa dea dovada de mai multa diplomatie. In schimb daca un barbat sau un baiat viseaza ca e fetita inseamna ca avea numai ghinion in implinirea planurilor sale deoarece cei care i-au promis anumite lucruri nu se vor tine cuvant si astfel totul ia o intorsatura ciudata si desigur negativa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.