Interpretare vis în care apare o fetiță

0
40907
Interpretare vis in care apare o fetita

Atunci când visezi o fetiță înseamnă că vei avea parte de o foarte mare bucurie. De regulă, fetița din vis poate fi chiar simbolul unei femei, ea apărând ca și partea vulnerabilă a acesteia. De obicei, visul se reduce la faptul că avem un comportament mult prea copilăresc, prea capricios, exact ca al unei fetițe, chiar dacă avem, poate în realitate, o vârstă mult mai înaintată.

Atunci când visezi o fetiță și ești femeie, cel mai sigur se poate spune că aceea din vis ești chiar tu sau, mai bine spus, partea copilărească din tine, infantilitatea.

fetita

Însă cel mai bine se poate vorbi și de sensibilitate sau de faptul că femeia în cauză este foarte vulnerabilă, are nevoie de un sprijin concret, iar totul poate să facă referire chiar la un eveniment recent care a pus-o într-o astfel de ipostază.

Visul poate să se refere astfel și la faptul că femeia respectivă se poartă prea copilărește în cazuri în care ar trebui să fie matură și este mult prea capricioasă.

De regulă, când visezi o fetiță mică înseamnă că vei avea multe șanse de a avansa, însă dacă fetița din vis este mofturoasă sau supărată, înseamnă că vei afla unele noutăți care te întristează în curând.

Când visezi o fetiță care se sperie ori se teme de ceva, înseamnă că trebuie să ai mare grijă cu ceea ce faci, deoarece e posibil să intri în necazuri mari.

Dacă visezi o fetiță care se joacă frumos cu alți copii, înseamnă că în realitate vei avea noroc la locul de muncă și vei putea să câștigi bani frumoși, iar atunci când ea se joacă singură, înseamnă că trebuie să ții norocul pe care îl ai doar pentru tine, ca să poți reuși în viață.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un emigrant

Dacă visezi o fetiță mult prea calmă și tăcută, înseamnă că în realitate trebuie să iei o pauză la locul de muncă, deoarece e posibil să dai greș în caz contrar. Dacă visezi că ești fetiță, mai înseamnă și că vei reuși să dai naștere unor idei care îți vor face mult bine, ai multă creativitate și imaginație.

copil in leagan

Dacă o fată tânără se visează fetiță, înseamnă că trebuie să aibă mai multă grijă la ceea ce face și ce spune, să nu fie indiscretă și să dea dovadă de mai multă diplomatie.

În schimb, dacă un bărbat sau un băiat visează că e fetiță, înseamnă că are numai ghinion în împlinirea planurilor sale, deoarece cei care i-au promis anumite lucruri nu se vor ține de cuvânt și astfel totul ia o întorsătură ciudată și, desigur, negativă.

Fetițele în vise adesea simbolizează puritatea, inocența și regenerarea. Acestea pot reprezenta o parte din tine ce dorește să revină la momentele simple și nevinovate din copilărie sau pot sugera o nouă început, o nouă perspectivă asupra lucrurilor.

Uneori, emoția pe care o simți în legătură cu fetița din vis este la fel de importantă ca și prezența ei. Dacă în vis simți o emoție puternică legată de fetiță, este esențial să iei în considerare contextul. De exemplu, un vis cu o fetiță care plânge poate avea conotații diferite față de unul în care râde. Dacă ești curios despre semnificația unui vis în care apare o fetiță care plânge, poți afla mai multe detalii aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.