Interpretare vis in care racesti, esti racit

0
1930
femeie racita, ii curge nasul

Interpretarea cea mai simpla a unui vis in care ai racit este ca boala este o consecinta a unor insulte sau jigniri care ti-au fost aduse. Practic, boala este o consecinta o unor “vatamari” in plan fizic, iar un astfel de vis reprezinta transpunerea ei din plan emotional in cel fizic, la nivel de vis.

Poate fi insa vorba si despre un regret pe care il simti cu privire la anumite cuvinte jignitoare pe care le-ai spus, iar boala reprezinta o manifestare a unei constiinte incarcate.

Atunci cand visezi ca esti racit este posibil sa ai parte de o problema minora, insa anumite dictionare de vise duc insa situatia la extrem, spunand ca un vis in care racesti poate anuntat un posibil accident, fara sa specifice mai multe despre natura lui.

Important in interpretarea visului in care apare raceala este si felul in care reactioneaza omul: Unele persoane recurg la diverse suplimente naturale pentru a preveni si trata boala, precum este canabidiolul, in timp ce alte persoane prefera sa urmeze pasii obisnuiti, si anume sa ia medicamente, care pot avea insa si efective negative, fiind totusi substante chimice toxice.

O alta talmacire ne sugereaza ca raceala din vis poate fi si o dorinta a noastra de a ne distanta de oameni sau de o persoana anume, dar si un rezultat al multor frustrari si neajunsuri.

Raceala sau gripa, fiind boli mai mult sau mai putin grave, pot releva anute schimbari neplacute care au avut loc in viata noastra, precum si o defalcare emotionala. Spre exemplu, atunci cand visezi o epidemie de gripa sau de un virus periculos, care are trasaturi apocaliptice, inseamna ca ai o acumulare profunda de ganduri negative.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o despartire

un barbat ii intinde un servetel unei femei racite

Atunci cand visezi ca un membru al familiei tale sau un prieten apropiat raceste sau contacteaza gripa sau coronavirusul, inseamna ca exista discordante in casa ta sau la locul de munca. Acestea se pot rezolva uneori prin comunicare, dar si prin anumite ruperi de ritm, cum ar fi scurte pauze sau vacante. Incearca sa realizezi care sunt persoanele la care tii cu adevarat si nu te mai ingrijora atat de mult pentru orice fleac.

Daca visezi ca ai transmis gripa sau un alt virus catre o alta persoana, inseamna ca ii afectezi pe ceilalti, descarcandu-ti frustrarile si nervii pe ei. Incearca sa delimitezi mai bine lucrurile din viata ta. Daca ai picat un examen sau daca seful a tipat la tine, nu duce asta mai departe. Incearca sa nu canalizezi aceasta energie negativa catre cei alaturi de care convietuiesti. Cauta sa-ti ridici moralul si nu incerca sa-i tragi pe ceilalti in groapa cu tine.

Ai visat ca iei o gripa sau un virus de la cineva? Acest tip de vis ar putea indica faptul ca niste probleme din trecut te-ar putea ajunge din urma.

In concluzie, daca visezi ca te refaci dupa o raceala sau gripa, asta inseamna ca ai depasit un obstacol psihologic si ca esti gata sa-ti reiei viata sau sa incerci din nou. Poate fi vorba despre o tentativa nereusita care te-a preocupat, ca de exemplu lasatul de fumat: chiar daca ai esuat si ai fost dezamagit, acum ai din nou increderea, puterea si curajul sa faci o noua incercare, crezand ca vei putea obtine rezultate bune de aceasta data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.