Interpretare vis in care te desparti de persoana iubita si nu mai poti sa te impaci

0
22529
Interpretare vis in care te desparti de persoana iubita si nu mai poti sa te impaci

Interpretarea viselor in care te desparti de persoana iubita si nu mai poti sa te impaci se refera in general la aspecte contradictorii, in unele cazuri poate sa fie vorba de intemeierea unei relatii sau atingerea unui nivel de constiinta mai inalt sau, dimpotriva, s-ar putea sa fie vorba de stricarea unei relatii sau un dezechilibru emotional mai accentuat.

Daca visezi ca te desparti de persoana iubita fara posibilitate de impacare este un semn ca in realitate o sa se intareasca aceasta relatie, s-ar putea sa ai niste discutii in aceasta privinta cu persoana iubita – in cazul in care ai asa ceva – dar in final relatia va capata noi valente si totul va reintra in normal.

Visul reflecta neliniste in privinta unor aspecte intime, se refera la un dezechilibru emotional pe care subconstientul il semnaleaza. Daca visezi ca te desparti de persoana iubita ilustreaza si pericolul de a nimeri intr-o situatie destul de incomoda in care o sa ti se reproseze comportamentul fara sensibilitate, se poate ca in scurt timp cineva sa iti spuna ca nu ai perspective mai complexe si mai profunde asupra realitatii, esti prea simplist(a) si incerci sa rezolvi lucrurile foarte pragmatic fara a tine seama de intreaga problema.

Daca visezi ca te desparti de persoana iubita si in realitate nu ai o astfel de relatie amoroasa s-ar putea ca in viata reala sa faci eforturi pentru a intelege unele apecte ce ti-au scapat de-a lungul timpului referitoare la relatiile de familie, este posibil sa nu primesti afectiunea pe care o doresti, s-ar putea sa te neglijeze familia si sa doresti o revenire in prim planul unei persoane la care tii foarte mult.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o echipa

despartire

Visul in care te desparti de persoana iubita semnifica in alta ordine de idei si renuntarea fortata la un anumit tip de atitudine, s-ar putea ca in viata rela sa te lovesti brusc de o situatie in care o sa pierzi anumite privilegii sau avantaje, este posibil sa ti se interzica sa mai faci ceva sau nu o sa mai poti vedea o anumita persoana. Visul simbolizeaza si unele probleme de natura psihica, reflecta faptul ca te simti prea putin bagat(a) in seama in societate sau in anturajul tau, reflecta probleme de comunicare cu ceilalti.

Daca visezi ca te desparti de persoana iubita si nu mai poti sa te impaci este un semnal ca intr-o viitoare activitate o sa ai un ghinion, s-ar putea sa nu ti se indeplineasca o dorinta sau, la fel de bine, exista sansa ca sa procedezi gresit la rezolvarea unei probleme mai delicate si sa starnesti nemultumirea celor din jur.

Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in curand sa incerci sa remediezi niste greseli comise si sa nu reusesti, visul reflecta faptul ca nu vei avea spor in afacerea ta sau in altceva.

In unele interpretari asemenea vis arata straduinta de a aduce un lucru la starea de dinainte, se poate ca in realitate sa incerci sa aduci in actualitate un subiect destul de controversat asupra caruia ai avut nelamuriri sau discutii cu cineva apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.