Interpretare vis in care apar provizii multe

0
986
Interpretare vis in care apar provizii multe

Interpretarea viselor in care apar provizii multe se refera la modul in care iti guvernezi existenta. De regula oamenii care viseaza ca isi fac provizii sunt oameni plini de ei, au darul de a strange multe, de a invata multe de la viata insa le tin numai pentru propriul folos si nu ii ajuta si pe cei din jur, se spune ca sunt oameni zgarciti in realitate.

Atunci cand visezi ca cineva iti fura din provizii inseamna ca vei avea parte de foarte multe esecuri cauzate de lacomia ta. Daca visezi ca iti faci provizii cu mancare inseamna ca vei avea musafiri nepoftiti la masa sau in casa si va trebui sa te supui placerilor lor deoarece sunt persoane importante.

Atunci cand visezi ca ai multe provizii se mai spune si ca ai multe planuri de viitor, incerci sa profiti de fiecare ocazie pentru a te propulsa in domenii diferite, esti un deplin, nu incetezi niciodata sa inveti, sa acumulezi informatii. Daca visezi ca iti epuizezi proviziile acest vis se poate raporta la epuizare sanselor in viata, la faptul ca ramai fara variate de castig, de incercare, trebuie sa te supui unor reguli deoarece nu mai ai nimic la alegere.

Citește și:  Interpretare vis in care apare dictare

Atunci cand visezi ca ai multe provizii inseamna ca ai parte si de foarte multe sanse, reusesti sa deti controlul asupra vietii tale, iar daca visezi ca dai si la altii din proviziile tale inseamna ca vei dori sa ii ajuti si pe cei din jur si ca vei fi un om apreciat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.