Interpretare vis in care apare un carlig

0
3460
Interpretare vis in care apare un carlig

Interpretarea viselor in care apare un carlig. Atunci cand visezi ca agati ceva cu un carlig inseamna ca esti o persoana generoasa, iti place sa oferi fara a cere nimic in schimb si sociabila, legi foarte repede prietenii, iar daca visezi un carlig de pescuit inseamna ca ascunzi o iubire mare si secreta pentru o persoana pe care o stii de multa vreme insa nu ai curaj sa i te destainui, probabil nu vei avea niciodata.

Daca visezi un carlig in perete inseamna ca esti o persoana incapatanata, insa in sensul bun, perseverezi mult ceea ce este excelent, si executi proiecte la care altii renunta cu usurinta. Daca visezi un carlig in stanca muntelui inseamna ca vei avea parte de un prieten care te va ajuta la mare nevoie si veti reusi sa rezolvati totul impreuna.

In cazul in care visezi un carlig de rufe inseamna ca te atasezi foarte repede de oameni, tinzi sa fii gelos si posesiv, ori pur si simplu te agati de sperante in zadar, ar trebui sa fii mai realist si sa stai pe propriile picioare si forte, sa te bazezi doar pe tine, fara sa ii mai stresezi pe cei din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare plastic

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca un carlig de undita inseamna ca in realitate esti o fire prefacuta, un om fals, ipocrit pe care cei din jur nu prea dau nici un ban, obtii tot numai prin inselaciune si manipulandu-i pe cei din jur, ceea ce te va darama in cele din urma.

Puteti consulta deasemenea si simbolurile pentru cuvantul „cleste”.

Daca visezi ca incerci sa bagi un carlig in perete inseamna ca vei reusi sa depasesti toate obstacolele din viata ta, vei reusi sa iti rezolvi problemele si sa ii indepartezi pe cei care nu te merita. Daca visezi ca esti lovit de un carlig inseamna ca o persoana draga tie va fi dezamagita de felul in care te porti si in cele din urma te va parasi.

Carligele de vie din vis reprezinta multe probleme, poate chiar pierderi de bani iar daca visezi ca te prinzi intr-un carlig de pescuit inseamna ca in realitate vei cadea prada unor probleme, unor obstacole, din propria ta vina, pentru simplul fapt ca nu stii sa calculezi bine si nici sa iei cele mai bune decizii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.