Interpretare vis in care apare sange

0
904
Interpretare vis in care apare sange

Interpretarea viselor in care apare sange. Atunci cand visezi sange, mai ales daca visezi ca il ai pe maini, inseamna ca te pandeste ghinionul, mai ales in planul afacerilor, deci trebuie sa fii foarte precaut.

In cazul in care visezi sange care curge dintr-o rana inseamna ca vei avea parte de o boala sau chiar de o pierdere de proportii in domeniul afacerilor, la locul de munca sau pe plan social.

Hainele patate de sange din vis reprezinta si faptul ca prietenii falsi incearca sa te tina departe de succes, iti pun piedici si tu nu vezi, motiv pentru care ar trebui sa incerci sa actionezi mai mult pe cont propriu.

Sangele mai reprezinta deasemenea si vindecare, dar si pradare, trebuie sa incercati sa retineti si restul simbolurilor din vis pentru a talmaci mai bine visul, dar de regula a sangera, a curge sange, reprezinta paguba si dauna in ceva anume, o moarte apropiata, dar daca iti curge sange din nas in vis inseamna ca vei afla de o noutate, vei afla o stire importanta.

sange

Pe de alta parte in cazul in care visezi ca versi sange inseamna ca vei avea parte de boala sigura si grava.

Citește și:  Interpretare vis in care ajuti un cersetor sa se realizeze in viata

Traditia anglo-saxona si cea italiana sunt de parere ca sangele de om din vis reprezinta numai succes, chiar daca visele inspaimanta de multe ori. Chiar si in traditiile orientale visul care implica sange reprezinta numai bine in realitate, valoare, mai ales pe plan material, ori chiar si in planul iubirii.

Se mai spune ca fata ori femeia care va visa varsare de sange va avea parte de multe necazuri, de dificultati si certuri cu cei din jur. Atunci cand cineva se viseaza sangerand inseamna ca in viata de zi cu zi va avea parte de un foarte mare necaz, ori se va imbolnavi, asa cum am precizat anterior.

Sangerarea din vis mai poate reprezenta si semne de nefericire in viata amoroasa, chiar cearta si de regula traditia romaneasca in care se prevestesc visele, este de parere ca un asemenea vis care implica sange nu aduce nimic bun, ci numai probleme sufletesti si dificultati in a te intelege cu cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.