Interpretare vis in care apare o rana

0
5980
O rana Sursa: vonpixii.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o rana. Atunci cand visezi o rana inseamna ca te simti foarte vinovat, e posibil sa fie rana unei iubiri nevindecate, a unei relatii incheiate din cauza ta, sau e posibil sa fie vorba despre o mare frica in fata insuccesului, in fata unor imposibilitati de a reusi si de a arata celor din jur ce poti sa faci. In aceeasi ordine de idei mai trebuie sa ai grija si sa iti rezolvi problemele urgent deoarece e posibil ca totul sa se agraveze si sa iti faca foare mult rau, atat tie cat si celor din jur.

O rana Sursa: vonpixii.blogspot.com
O rana
Sursa: vonpixii.blogspot.com

Daca visezi rana ta, aceasta simbolizeaza grijile tale prezente, ceea ce te macina in momentul de fata iar daca visezi ca rana este a altei persoane inseamna ca te implici forte mult in problemele celor din jur, vrei sa ii ajuti, nu iti place sa vezi suferind pe nimeni. Daca visezi o rana care nu a fost tratata si este la un loc vizibil si in plus curge sange din ea inseamna ca trebuie sa incerci sa rezolvi unele lucruri cat mai repede deoarece exista posibilitatea ca totul sa ia o intorsatura foarte urata.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o rana/ ranit/ ranire

Daca visezi o rana care trebuie si va fi tratata inseamna ca stii exact unde te situezi, stii ce trebuie sa faci, poti sa treci peste dificultatile vietii, o rana produse de cutit in vis inseamna ca ai grave probleme mai ales la locul de munca, cat si in viata personala iar daca visezi ca ai o rana produse prin lovitura, prin cadere sau bataie inseanma ca vei suferi mult din cauza unor vesti pe care le afli pe moment, a unor activitati riscante, care se ivesc dintr-o clipa in alta, cineva intervine in viata ta fara sa te anunte si iti face mult rau. Daca visezi o rana facuta din cauza unei arme de foc inseamna ca vei avea multe probleme care au de-a face cu dragostea, insa daca visezi o rana facuta cu pietre inseamna ca vei avea multe pierderi financiare si dificultati create din cauza acestora, cei din jur te vor presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.