Interpretare vis in care esti intr-un submarin care ia apa

0
1107
Interpretare vis in care esti intr-un submarin care ia apa

In general submarinul aparut in vis sugereaza legatura cu subconstientul uman si nevoia de a intelege mult mai bine ceea ce se intampla in realitatea de zi cu zi. Inseamna ca nu ai o intelegere prea clara asupra realitatii din viata ta si ar fi bine sa te gandesti mai profund, sa cauti rezolvarea problemelor la un nivel mult mai detaliat.

Faptul ca te afli intr-un mediu total diferit trebuie sa iti dea de inteles ca e nevoie de precautie in tot ceea ce faci. Totusi, atata timp cat ai un sentiment de siguranta in el nu trebuie sa te panichezi deoarece lucrurile nu scapa de sub control.

E nevoie sa mergi la baza lucrurilor, la fundament. Ai protectie in ceea ce intreprinzi insa avand in vedere viziunea destul de redusa pe care ti-o confera un submarin ar fi bine sa apelezi la  toate resursele pe care ti le ofera subconstientul tau.

submarin care ia apa

Este si o aventura in necunoscut in acelasi timp, o abordare tentanta a vieti ce poate deveni riscanta daca nu esti ponderat(a).  Daca apare o spartura si intra apa in submarin este un semnal de alarma care indica faptul ca ai tratat gresit o problema fundamentala.

Citește și:  Interpretare vis in care produci bani falsi

Este cazul sa revizuiesti ceva in viata ta, poate sa insemne ca urmeaza o schimbare importanta de care trebuie sa ti seama. Daca se inunda complet submarinul si simti ca te ineci atunci s-ar putea ca in viitorul apropiat sa traiesti un eveniment care te va deziluziona profund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.