Interpretare vis in care apare o ruda

0
11481
Interpretare vis in care apare o ruda

Interpretarea viselor in care apare o ruda. Daca visezi o ruda de a ta inseamna ca primesti noutati care te bucura, cineva iti pregateste un cadou sau ceva care oricum te surprinde. Daca visezi ca ai o ruda bogata inseamna ca vei avea o perioada plina de tristete iar daca visezi ca faci drumetii lungi, peste hotare alaturi de o ruda inseamna ca vei rupe o relatie cu o persoana alaturi de care erai de multa vreme.

Daca visezi cate certi cu o ruda inseamna ca esti un om calm, dai dovada de temperament, esti linistit si abordezi totul senin, fara sa te certi cu nimeni.

Daca visezi ca ai o ruda cinstita inseamna ca esti lipsit de caracter, nu ai tarie, te lasi usor manipulat de cei din jur iar atunci cand visezi ca discuti cu o ruda inseamna ca esti trist si pesimist. Daca visezi ca ai o ruda docila inseamna ca trebuie sa iei o serie de hotarari la locul de munca iar daca visezi ca mergi la inmomantarea unei rude inseamna ca reusesti sa treci peste greutatile vietii.

Daca visezi ca o ruda iti da un evantai inseamna ca vei avea o conversatie cu cei de acasa mai urgenta, iar daca visezi ca rudele tale sunt flamande si insetate inseamna ca trebuie sa le mai dai un semn din cand in cand, daca visezi ca rudele tale sunt moarte inseamna ca urmeaza ceva pozitiv in viata ta, iar daca visezi ca primesti o mostenire de la o ruda inseamna ca iti faci griji pentru sanatatea unei persoane dragi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o nevasta

rude

Daca visezi ca iti moare o ruda inseamna ca vei primi o mostenire iar daca visezi ca esti nasul unei rude inseamna ca trebuie sa incerci sa fii mai decis pentru a avea mai multe de castigat.

Daca visezi ca recunosti o ruda in vis inseamna ca esti un om de treaba, cei din jur te plac mult, insa daca visezi ca ai o ruda mai saraca inseamna ca vei castiga foarte multi bani de unde nici macar nu te astepti.

Daca visezi ca te uiti la rudele tale cum se plimba inseamna ca vei avea musafiri la care nici macar nu te astepti iar daca visezi ca primesti vizita unei rude inseamna ca esti un bun strateg, reusesti sa iti faci planurile asa incat sa le si duci la bun final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.