Interpretare vis in care apare un pumnal

0
882
Interpretare vis in care apare un pumnal

Interpretarea viselor in care apare un pumnal se face din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte avem pumnalul ca si simbol falic, deci al sexualitatii masculine. Daca un barbat viseaza ca este injunghiat cu un pumnal inseamna ca masculinitatea lui va avea de suferit, e posibil sa fie ranit din acest punct de vedere mai ales de o femeie, poate ca este refuzat, ii sunt respinse avasurile sau se face de ras in fata grupului de prieteni din anumite motive.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand un barbat viseaza un pumnal acesta este un semn ca va avea o noua cucerire.

Daca visezi ca injunghii pe cineva cu pumnalul inseamna ca vei avea parte de o tradare foarte mare, aici e posibil sa ai parte de mai multe probleme deoarece pe de o parte pumnalul cu care injunghii poate sa fie si o capcana pentru cineva pe care o pregatesti insa poate sa fie si o discutie aprinsa, o cearta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un naufragiu

Daca visezi ca esti injunghiat pe la spate cu un pumnal inseamna ca cineva te va rani foarte tare iar daca visezi ca esti injunghiat in inima cu un pumnal inseamna ca vei suferi din iubire. Se zice ca atunci cand o femeie viseaza un pumnal inseamna ca simte nevoia prezentei unui barbat in viata sa, are nevoie de protectie si de iubire dar si de siguranta, de o forta masculina, virila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.