Interpretare vis in care iti pusca o petarda in mana si ramai fara mana sau degete

0
1042
Interpretare vis in care iti pusca o petarda in mana si ramai fara mana sau degete

Interpretarea viselor in care iti pusca o petarda in mana si ramai fara mana sau degete reflecta in mare masura niste castiguri sau niste pierderi, depinde de ce alte amanunte mai apar in vis.

Daca visezi ca explodeaza o petarda si iti pierzi mana atunci este posibil ca sa ai o cearta cu un prieten foarte bun sau cu o persoana cu care ai legaturi de afaceri foarte stranse. Visul simbolizeaza eliberarea unei stari de tensiune care te va afecta sau iti va afecta veniturile tale sau ale familiei.

artificii periculoase

Daca visezi ca te joci cu o petarda si iti explodeaza in mada si ramai fara ea atunci trebuie sa fi atent(a) la ce faci sau ce vorbesti in anturajul tau deoarece poti isca un scandal.

Ipostaza in care iti pierzi mana are semnificatii foarte mari in toate culturile si are de-a face cu prietenii, cu banii, cu onoarea, cu intelegerile de tot felul, cu neamurile apropiate sau cu actiunile caritabile, tot ce este legat de mana are o semnificatie importanta si tocmai de aceea visul in care iti pierzi mana are de asemenea o insemnatate mai speciala.

Petarda simbolizeaza descatusarea unei emotii sau a unei tensiuni, arata faptul ca in curand o sa cedezi nervos sau o sa iti descatusezi emotiile intr-o directie care o sa cauzeze mari efecte.

Daca visezi ca iti explodeaza o petarda si ramai fara mana atunci ai grija la felul in care te comporti, trebuie sa ai mare precautie in fata cui iti arati sentimentele intime, ai grija pe mana cui lasi banii sau fii atent(a) in cine iti pui increderea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ecou

Daca visezi ca iti pierzi mana dreapta atunci s-ar putea ca in urma unui confict sa iti pierzi niste avantaje materiale. Totodata visul semnifica dereglarea planurilor stabilite din pricina unor emotii puternice. S-a putea ca in realitate sa suferi o deceptie si sa fii atat de suparat(a) incat o sa iti lasi balta toate treburile si afacerile pentru o perioada limitata de timp.

In cazul in care visezi ca iti pierzi mana stanga este posibil sa iti pierzi capacitatea de intelegere abstracta a lumii sau sa gandesti armonios, o sa iti pierzi simtul proportiilor in urma unui dezechilibru emotional.

artificii de tinut in mana

Daca visezi ca explodeaza o petarda si iti pierzi degetele este un semn ca in realitate o sa castigi niste prieteni dupa ce o sa ai taria de a-ti spune parerea deschis, sinceritatea ta exploziva o sa atraga persoane noi in viata ta.

Totodata asemenea scena reflecta faptul ca o sa scapi de o boala sau de ceva care te influenteaza negativ, o sa scapi de influenta unei persoane in viata ta.

Visul in care apar degete simbolizeaza vointa puternica si sentimentele de nestramutat iar in alte interpretari semnifica castiguri banesti si starea familiei, asadar pierzandu-ti degetele poate sa insemne faptul ca o sa iti pierzi vointa intr-un plan pe care vrei sa il pui in aplicare, o sa iti reduci sentimentele navalnice fata de o persoana draga, iar in partea cealalta se poate spune ca o sa iti micsorezi sansele de a pune mana pe ceva care iti starneste lacomia sau interesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.