Interpretare vis in care apare o avalansa

0
52
O avalansa Sursa: snow-trace.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o avalansa. Daca visezi o avalansa inseamna ca vei avea parte de o izbucnire neasteptata a propriilor sentimente, pur si siplu nu te vei mai putea controla indiferent ca acestea sunt pozitive sau negative, le versi pe toate si vei avea discrepante grave intre ceea ce inseamna dorinta ta si capacitatea de a o pune in practica sau de a obtine ceea ce iti doresti. Avalansa din vis mai inseamna si furie, esec, cearta, un zbucium sufletesc mare, stres, emotii pe care nu le poti controla, sentimente ce te coplesesc si nu le poti refuza, poti sa iti amintesti dintr-o data si de o serie de experiente care te-au emotionat, sa te napadeasca amintirile, sa ramai astfel blocat in ele, sa devii frustrat, sa ai parte numai de ghinioane cauzate de starea ta psihica.

O avalansa Sursa: snow-trace.blogspot.com
O avalansa
Sursa: snow-trace.blogspot.com

Daca visezi ca esti prins intr-o avalansa inseamna ca te paste un pericol iminent, vei avea o serie de riscuri in tot ceea ce faci insa vei avea sanse sa te refaci dupa acestea dar dai dovada si de vulnerabilitate emotionala, deci ar trebui inainte de toate sa iti temperezi tu caracterul si sa incerci sa te aduni, deoarece altfel nu vei reusi nimic. In cazul in care visezi o avalansa care implica si un munte inseamna ca noi putem constientiza un pericol, il simtim ca vine, stim ca am facut un pas gresit si pentru el trebuie sa platim, insa nu avem ce face impotriva lui, trebuie sa ne asumam riscul si faptele. In acest caz mintea noastra in subconstientul ei ne alarmeaza ca sa putem fi curajosi si sa ramanem fermi, sa trecem peste tot ce e greu.

Daca visezi ca esti prins intr-o avalansa inseamna si ca trebuie sa ai grija de sanatatea ta, deoarece e posibil sa treaca peste tine o boala foarte mare asemeni unui uragan ori asa cum spune si visul asemeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here