Cristale norocoase pentru zodia Fecioara

0
658
Carneolul

Pentru nativii din zodia Fecioara cristalele norocoase sunt asemeni pentru nativii din zodia Capricorn, in mare parte, deci cele de pamant, specifice stabilitatii si echilibrului financiar si psihic. Aici avem insa cu precadere jadul alb, carneonul, agata, hiacintul sau jadul verde ori cel gri. Vom incerca insa sa le luam pe rand pentru o intelegere cat mai buna.

Jadul alb este o piatra foarte buna pentru cei nascuti in zodia Fecoara, deoarece ii protejeaza pe acestia de energii negative, ii ingrijeste in caz de boala sau mai bine spus le da putere ca sa infranga boala. In plus jadul alb este cel care le purifica sufletul, le ofera putere de intelgere, dorinta de a duce la bun final toate planurile facute cat si de a accepta noul. Un alt scop foarte important al acestui cristal norocos in viata nativilor din zodia Fecioara este si faptul ca le aduce o viata lunga si sanatoasa, putere de munca, de a face bani, atrage bogatiile, ofera intelepciune si capacitatea de a rezona cu cei din jur, de a le intelege necazurile si de a ajuta.

Jadul alb

In alta ordine de idei jadul alb purtat alaturi de trup, constant, poate sa devina chiar un talisman norocos, aducand desigur si multa iubire, puritate, bunatate, fiind o piatra a echilibrului in dragoste, a fidelitatii, a pacii, a intelegerii intre semeni, cat si a puritatii sufletesti. Jadul alb stimuleaza compasiunea fata de semeni, empatia in cazul in care cineva de langa noi sufera, are un rol foarte protector si foarte benefic in special pentru femei, ajutand mamele si sotiile sa duca o viata mai comoda, mai echilibrata, in plus ajuta la o nastere mai usoara in cazul femeilor gravide. Pentru cei care lucreaza in medii nocive este foarte indicat mai ales pentru ca purifica ambianta.

Il fereste pe purtator de eventualele accidente dar este si foarte indicat pentru a creste diverse plante, flori, aducand armonia si fertilitatea in casa. Jadul alb este un cristal norocos pentru nativii din zodia Fecioara si el are o energie cu atat mai mare cu cat este daruit din prietenie. Se spune ca atunci cand primesti un jad indiferent de culoarea sa, in dar, inseamna ca vei fi ocrotit atat de cristalul cu pricina cat si de energia pozitiva a prietenului de la care l-ai primit.

Citește și:  Iubire si bani - Leu - ianuarie 2013

Jadul verde

Jadul verde cat si cel gri sunt pietre foarte bune pentru cei care lucreaza in domeniul artistic, deoarece induce multa creativitate, aduce cu sine relaxare mintala putand fi ulterior folosit in scopuri bune pentru detinator. Jadul gri si cel verde ajuta detinatorul sa isi gaseasca si drumul in destin, il sprijina sa isi implineasca viata, dandu-i forta sa isi puna in aplicatie toate telurile.

Asa cum am precizat si la inceput, cristalele norocoase pentru nativii din zodia Fecioara sunt asemanatoare celor pentru nativii din zodia Capricorn, iar aici trebuie desigur mentionat obsidianul negru, iar detalii despre acesta puteti citi si in cadrul articolului Cristale norocoase pentru zodia Capricorn. Obsidianul negru, cat si obsidianul fulg de nea reprezinta pietre pretioase pentru cei nascuti intr-un semn de pamant, implicit Taur, Capricorn si Fecioara, ii ajuta pe acestia sa isi spulbere visele rele, sa traiasca in realitate si sa faca diferenta intre teluri si dorinte fanteziste, ii ancoreaza intr-o oarecare masura in lumea adevarata si ii propulseaza in lupte reale pentru a-si putea indeplini destinul.

Obsidianul negru

Este o piatra foarte buna mai ales pentru cei care au suferit un accident sau pentru bolnavi, cat si pentru cei mici, deoarece ii fereste de lovituri, de accidente si are efecte curative. Obsidianul fulg de nea aduce nativilor din zodia Fecioara si o detasare necesara pentru a-si putea implini scopurile personale, ii ajuta sa isi deschida sufletul si mintea, sa devina mai intelepti, alungand toate energiile  negative, inlaturand furia, stresul cauzat de rutina si altele.

Carneol

O piatra norocoasa pentru nativii din zodia Fecioara este si hiacintul, cat si carneolul, acestea doua aducand intelegere in familie, iubire, sinceritate, putere de lupta si rezistenta la necazuri, inlaturand oamenii rai sau ostili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.