Descendent in Taur

0
1680
Descendent in Taur

Descendentul reprezinta zodia diametral opusa ascendentului si indica felul de relationare cu cei din jur, iar pentru nativii cu descendent in Taur, acest lucru indica o casnicie alaturi de un partener fidel, loial, insa plin de gelozie, care va avea idei pline de conservatorism, idei care discrimineaza la un moment dat alegerile.

Insa dupa ce primul pas a fost facut si anume, alegerea a fost definitivata si deci jumatatea alaturi de care isi va petrece viata este stabilita, atunci legatura va deveni una foarte puternica si nu va putea fi rupta de nimeni, va fi solida, ca un zid de piatra gros, in ciuda faptului ca vor mai exista si escapade pline de furtuna, acestea vor fi insa trecatoare si nu vor afecta imaginea per ansamblu a relatiei.

Nativul cu descendent in Taur, cat si partenerul sau au impreuna o foarte mare incapatanare, astfel incat nici unul dintre cei doi nu va sti cum sa renunte prea simplu la pozitia pe care o ocupa in varf sau cel putin pe care vrea sa o ocupe, considerand-o a sa, fiind de parere ca i se cuvine. Totusi, partenerul ideal este desigur unul puternic, stabil, afectuos, harnic, casnic, alaturi de care viata in doi sa poata prinde radacini adanci, fara nici un fel de riscuri de rupere totala.

Citește și:  Descendent in Rac

Taur

Casnicia unui nativ cu descendent in taur se va face numai si numai din iubire, deoarece el nu va concepe o relatie lipsita de aceste sentimente puternice, insa in acelasi timp nu va bate in retragere daca va gasi in unele colturi ascunse si bunuri materiale, de pe urma carora va putea profita deoarece Taurul este si un simbol al stabilitatii materiale, avid dupa securitate, proprietati.

Totusi din iubirea pentru aceasta stabilitate se poate naste si iubirea pornita din suflet, din pasiune. Acest nativ cu descendent in Taur va avea un partener fermecator, plin de senzualitate, insa practic in acelasi timp, care poate sa isi vada de treburile sale, care va avea idealuri si scopuri ce implica numai si numai o viata de familie, linistita, cuminte. Nu in ultimul rand, va conta la acesti nativi si aspectul fizic in alegerea partenerului si a persoanelor cu care interactioneaza. Cel mai potrivit ar fi un individ nascut chiar sub semnul zodiei Taur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.