Interpretare vis în care apare o baltă

0
4499
Interpretare vis in care apare o balta

Dacă visați că faceți baie într-o baltă înseamnă că veți avea parte de fericire, de zile senine, iar dacă visați o baltă înseamnă că veți avea griji care trec, vi se vor pune piedici nesemnificative, care chiar pot fi și evitate.

Visul cu apă este un simbol puternic în lumea interpretării viselor. Apa reprezintă emoții, intuiție și aspecte ale inconștientului nostru. O balta, ca formă mică de apă stătătoare, adesea reflectă stările noastre emoționale pasagere sau evenimente care au avut un impact, dar care nu sunt neapărat de durată.

Este fascinant să observăm cum aceste corpuri de apă pot fi atât de simbolice în vise. Dacă ești curios despre alte interpretări legate de apă, te-ar putea interesa și ce înseamnă atunci când te scalzi într-o balta sau lac.

balta

Atunci când visezi o baltă foarte mare, aceasta poate reprezenta de fapt viața ta, faptul că ai la alegere între multe oportunități, nu trebuie să te limitezi, ci chiar să jonglezi cu toate șansele ce ți se ivesc. Astfel, baltă poate fi văzută ca și tot ceea ce ne înconjoară, ca și tot ceea ce ne formează în viață.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un scai

Unii tălmăcitori de vise sunt însă de părere că atunci când visezi o baltă, aceasta reprezintă cercul tău de prieteni, iar dacă baltă este curată, fără mizerie, înseamnă că vă simțiți mereu bine împreună, aveți momente frumoase, iar dacă este tulbure și mizerabilă, înseamnă că veți avea multe dispute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.