Interpretare vis in care esti intr-o sala de judecata si tu esti inculpatul

0
798
Interpretare vis in care esti intr-o sala de judecata si tu esti inculpatul

Interpretarea viselor in care esti intr-o sala de judecata si tu esti inculpatul reflecta in realitate aspecte destul de neplacute cu care o sa te confrunti, semnifica clarificarea in final a unor situatii.

Daca visezi ca esti intr-o sala de judecata inseamna ca in realitate urmeaza sa se limpezeasca niste situatii, iar daca te vezi si inculpat atunci este posibil ca sa incepi sa iti faci curatenie prin ograda proprie.

In acest sens se poate ca in scurt timp sa te lovesti de niste actiuni in care o sa fii nevoit(a) sa recunosti anumite greseli.

Visul in care esti inculpat la tribunal poate sa semnifice nevoia de echilibru in viata, inseamna ca in realitate ai picat intr-o extrema periculoasa ce te poate conduce spre o fundatura, semnifica un impas major care trebuie depasit cu orice pret.

Visul in care esti la o judecata simbolizeaza in foarte multe cazuri balansul intre doua posibilitati sau doua extreme, reflecta nevoia de a sincroniza niste timpi de actiune cu alte aspecte, mai poate sa insemne si cantarirea cu mai multa precautie a unor dorinte sau planuri pe care vrei sa le pui in aplicare.

Daca esti in postura de inculpat atunci s-ar putea ca in viata reala sa urmeze niste greutati de a readuce niste lucruri sau situatii la forma lor initiala, se poate ca in curand sa revezi niste situatii financiare si sa le recalculezi sau sa iti recalculezi pasii pe care ii ai de facut intr-o activitate.

tu esti inculpatul

In aceeasi masura se poate vorbi si de cazul in care o sa fie nevoie sa reconstruiesti o relatie pe care ai stricat-o in trecut, sau la fel de bine poate sa fie vorba de niste datorii pe care trebuie sa le returnezi cat mai repede.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-o sala de judecata si vezi pe cineva cum este judecat

Visul in care esti inculpat intr-o sala de judecata reflecta in alta ordine de idei si mustrari de constiinta sau acuzatii pe care ti le aduci tu din cauza unor imprejurari in care consideri ca ar fi trebuit sa procedezi diferit, s-ar putea ca in realitate sa urmeze o scurta perioada in care o sa incerci sa indrepti aspectele care te indispun.

Visul mai poate sa ilustreze si un sentiment aparte pe care il ai in realitate si anume te simti oarecum persecutat(a) sau abuzat(a) de un sistem sau de o persoana, te simti fortat de niste imprejurari si nu mai ai libertatea de a alege vreo optiune personala, o sa trebuiasca sa te supui unei vointe mai puternice.

Visul in aceasta ipostaza poate sa semnifice aparitia unui factor strain in viata ta care te va influenta in profesia sau activitatea ta, iti va influenta gandurile si alegerile. Cu alte cuvinte se poate spune ca in realitate s-ar putea sa recuperezi niste sarcini la locul de munca, o sa ti se puna in vedere sa fii la zi cu planurile sau obiectivele asumate cu ceva timp in urma.

De asemenea, visul in acest caz ilustreaza o perioada destul de stresanta care o sa urmeze si in care o sa fii nevoit(a) sa iti dublezi eforturile pentru a ajunge la un anumit stadiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.