Interpretare vis in care apare cearta

0
15415
Interpretare vis in care apare cearta

Interpretarea viselor in care apare cearta. Atunci cand visati cearta inseamna ca in viata reala sunteti in conflict cu propria persoana. Atunci cand visati ca sunteti implicati intr-o cearta inseamna de fapt ca va trebui sa fiti mai chibzuit la deciziile pripite pe care le puteti lua si atunci cand sunteti cel care argumenteaza intr-o varianta rezonabila inseamna ca veti avea parte de noroc in urmatoarea perioada.

Se mai spune si ca atunci cand visati cearta poate simboliza noroc in dragoste, afectiunea pe care urmeaza sa o primiti, acordul perfect cu cei din jur, iar daca auziti de o cearta inseamna ca veti avea parte de o intalnire placuta. In acelasi timp daca visati ca va certati cu cineva inseamna ca veti primi o veste, iar cand in vis va certati cu neamurile inseamna ca aveti tact diplomatic.

Insa toate visele trebuie traduse si in functie de restul simbolurilor care mai apar in vis, deoarece atunci cand auzi o cearta in vis mai poate insemna si ca vei primi o veste neplacuta.

Insa daca cearta din vis este cu un prieten inseamna ca vei primi vesti bune de la un prieten drag iar cand te certi cu soacra in vis inseamna ca iti faci cunostinte noi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Pescuit

cearta

Daca visezi cearta intre baieti inseamna ca iti vei pierde iubitul iar cearta intre barbati inseamna ca poti sa pierzi increderea pe care o ai in persoana iubita, devii gelos/oasa fara motiv. Cand visezi o cearta intre copii inseamna ca vei avea parte de bucurii iar daca visezi cearta intre femei inseamna ca vei fi nesabuit si vei produce o neplacere.

O cearta intre fete in vis inseamna ca vei avea o companie buna iar o cearta intre frati inseamna ca vei avea parte de necazuri in casa. Cearta intre indragostiti inseamna fericire si armonie iar cea intre prieteni reprezinta pierderea averii.

Cand in vis iti apare o cearta de indragostiti aceasta reprezinta o dragoste viitoare, vei iubi pe cineva, in schimb daca visezi o cearta care reincepe aceasta simbolizeaza vesti neplacute de departe si o cearta care se revarsa inseamna ca esti o persoana care se lasa condusa de inima.

Totodata daca visezi ca te certi acest lucru reprezinta o serie de piedici, mici probleme pe care le vei intampina in viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.