Interpretare vis in care apar alge

0
2015
Interpretare vis in care apar alge

Interpretarea viselor in care apar alge. Atunci cand visezi alge, acestea sunt simbolul apei, al straveziului, al marinului, insa interpretarile sunt mult mai ample.

Atunci cand visezi alge inseamna ca te vei implica in niste situatii pline de echivoc, periculoase de altfel pentru tine, cineva te preseaza foarte tare pentru ceva ce nu tine de tine, dai peste obstacole la care nici macar nu te gandeai iar daca visezi foarte multe alge care stau intinse in apa, inseamna ca te afli intr-un foarte mare impas emotional, iti dai seama sau vei observa ca te-ai implicat intr-o relatie de care nu aveai nevoie, care acum sau pe viitor te va sufoca, iti va manca toata energia si tot timpul, nu vei mai avea viata personala.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi alge inseamna ca trebuie sa te bazezi pe propriile forte si sa iei decizii de unul singur chiar daca acestea sunt luate pe baza de instinct si nu pe baza ratiunii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un botez

alge

Japonezii sunt de parere ca atunci cand visezi alge inseamna ca esti fertil si vei reusi sa iti intemeiezi o familie frumoasa, mai ales pentru ca algele reprezinta in cultura lor, masa celor care navigheaza insa daca visati alge se mai spune si ca veti avea parte de siguranta, de protectie mai ales pe planul sanatatii si nu veti avea probleme cu bolile sau accidentele.

Totodata algele din vis mai pot simboliza si faptul ca inca nu v-ati descoperit si nici exploatat partea sexuala a personalitatii, asa cum trebuie, motiv pentru care e posibil sa deveniti frustrat iar daca visati alge incurcate inseamna ca veti avea cateva discutii mai aprinse cu familia sau cu partenerul de viata.

Algele din vis mai pot reprezenta in viata reala si o serie de planuri pe care le vedeti duse la bun sfarsit insa care pot sa se schimbe imediat, fara sa va dati seama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.