Interpretare vis in care apare un aluat

1
36381
Aluat

Interpretarea viselor in care apare un aluatDaca aluatul din vis nu este copt bine sau este crud inseamna ca te asteapta o serie de surprize insa neplacute, situatii pline de echivoc, de frustrari, care iti debusoleaza gandurile, te dau peste cap.

In acelasi timp aluatul crud mai poate reprezenta si lipsa de experienta, imaturitate in faptele tale, faptul ca nu esti trecut suficient prin viata, motiv pentru care trebuie sa fii mai modest si prudent, sa nu te mai dai asa mare deoarece se va gasi o persoana care sa iti dea peste nas cand te astepti mai putin.

Daca visezi ca framanti un aluat atunci inseamna ca ai idei noi si multe sanse sa le scoti la lumina, sa le pui in practica si desigur sa iesi in evidenta cu ele mai ales pentru ca sansele de reusita sunt asigurate. Asta inseamna ca trebuie sa pui la cale toate detaliile necesare pentru realizarea unui plan si sa ai grija la greseli, sa nu iti scape nimic.

Daca aluatul din vis este crescut atunci inseamna ca ai imaginatie, multa incredere in fortele tale si entuziasm in toate actiunile pe care le demarezi, dai dovada de creativitate, insa apar si planuri noi, ai ganduri marete chiar daca nu se stie daca acestea vor avea succes sau nu, trebuie doar sa fii optmist si sa ai incredere in tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare unt

Interpretare vis in care apare un aluat

In acelasi timp daca visezi aluat poti avea o durere de stomac iar daca visezi ca un brutar face aluat inseamna ca vei primi o veste importanta. Daca visezi ca faci tu un aluat inseamna ca vei face mici deplasari in interes de serviciu, ori vei avea noroc la locul de munca deoarece iti faci toata treaba bine si cu mult drag iar cei din jur te apreciaza pentru acest lucru.

Pe de alta parte aluatul din vis poate sa sugereze si faptul ca uneori mai trebuie sa descatusezi si copilul din tine, trebuie sa incerci sa fii fericit asa cum esti si sa nu mai lasi doza de maturitate sa te cuprinda prea mult, bucura-te de viata si in alta maniera.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.