Interpretare vis in care se prabuseste casa pe tine

0
3731
Interpretare vis in care se prabueste casa pe tine

Interpretarea viselor in care se prabueste casa pe tine se refera la aspectele familiale sau la activitatile casnice mai mult care se vor deteriora cel mai probabil in perioada urmatoare.

Daca visezi ca se prabuseste casa in care locuiesti inseamna ca in scurt timp problemele se vor ivi in cascada peste tine si o sa te scoata din ritmul obisnuit, o sa iti creeze putina panica deoarece nu o sa it dai seama la inceput care sunt motivele pentru care se intampla toate deodata.

Daca visezi ca se prabuseste casa peste tine si esti in dormitor atunci este posibil ca sa se iveasca niste turbulente majore in viata de cuplu sau in casnicie, se va intampla un eveniment nefericit care o sa-si lase amprenta nefasta asupra relatiei tale.

Daca visezi ca se prabuseste casa peste tine si esti in bucatarie atunci s-ar putea ca cineva sa interfereze in mod abrupt in afacerile tale fara sa te anunte inainte sau fara sa existe macar un semn care sa iti dea de banuit ceva.

Daca in realitate te chinui de ceva timp sa pui pe roate o activitate mai deosebita atunci visul te anunta ca in scurt timp o sa se duca totul de rapa.

Visul in care se prabuseste casa peste tine si te prinde in baie reflecta faptul ca in scurt timp o sa se tulbure viata ta sentimentala, o sa suferi o deceptie in dragoste si vei avea regrete amarnice ori ai emotii prea navalnice si s-ar putea sa dea pe dinafara in asa masura incat sa se resfranga negativ asupra ta. Mai poate sa fie vorba de decesul unei rude la care tii foarte mult sau o prietenie foarte veche se va termina.

Citește și:  Interpretare vis in care este plin de politie si jandarmi

case se prabuseste pe tine

In cazul in care esti sus in pod si se prabuseste casa cu tine cu tot atunci visul ar putea simboliza o prabusire psihica destul de grava din pricina multor situatii potrivnice sau a stresului, se poate ca in curand sa te doboare complexitatea unei situatii famuliale careia nu poti sa ii gasesti o solutie potrivita astfel incat toata lumea sa fie multumita.

Daca in viata reala te confrunti cu astfel de probleme si nu ai cine sa te ajute atunci visul este un semnal de alarma care te anunta ca nu o sa mai rezisti mult timp stresului si neaparat trebuie sa te deconectezi pentru o perioada macar.

Visul in care se prabuseste casa peste tine si te afli pe trepte semnifica faptul ca in cariera ta se va ivi o bariera destul de greu de depasit, chiar se poate sa te opreasca de tot si sa nu poti avansa ierarhic intr-un domeniu anume sau in profesia ta, visul ilustreaza o situatie mai speciala in care ascensiunea in viata iti va fi intrerupta brusc de un eveniment inevitabil.

Aceasta ipostaza se potriveste de minune in cazul in care urmezi programe de profesionalizare sau urmaresti un ideal in viata.

Se pare ca ceva sau cineva o sa te opreasca, va interveni destul de brutal si iti va intrerupe traseul ascensional intr-un mod cat se poate de clar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.