Interpretare vis in care apare Iisus Hristos

3
5047
Interpretare vis in care apare Iisus Hristos

Interpretarea viselor in care apare Iisus Hristos. Atunci cand visezi ceva legat de Iisus Hristos inseamna ca ti-ai cam pierdut ecilibrul interior si esti in cautarea ui, vrei un raspuns, nu mai gasesti sensul vietii, nu stii incotro sa mai mergi si esti debusolat.

De cele mai multe ori cei care il viseaza pe Iisus Hristos au trecut poate de tinerete si acum incearca sa isi dea seama ce vor face in continuare cu tot ce au si inainte de toate cu viata lor, vor sa vada pe ce drum le este destinat sa mearga.

Iisus Hristos

In cazul in care visezi ca stai langa Iisus Hristos inseamna ca vei gandi foarte rational si vei judeca totul corect, iar atunci cand visezi ca iti vorbeste inseamna ca vei avea momente pline de iubire si de fericire.

In cazul in care visezi ca Iisus Hristos iti vorbeste asemeni unui apostol de-al sau sau te are langa el ca si pe un preot inseamna ca e posibil sa te faci preot sau sa fie destinul sa servesti biserica.

Citește și:  Interpretare vis in care te ineci cu apa sau cu mancare

Atunci cand visezi ca vorbesti cu cineva si crezi ca este Iisus Hristos inseamna ca ai facut ceva rau cuiva sau i-ai vorbit urat si acum ai remuscari, trebuie sa inveti sa iti indrepti greselile.

3 COMENTARII

  1. Lam visat pe isus în biserica le vorbea la lume si ieu eream lînga iel si dupaia isus a zis lasti copii sa vina la mine si mam trezit as vrea sami spunetisi mie ce înseamna ie prima oara cînd visez asa ceva am 34 de ani

  2. Astept sami dati raspunsul la ce înseamna ca lam visat pe isus în biserica le vorbea la lume si ieu eream lînga iel si dupaia a spus lasti copii sa vina la mine si mam trezit ie prima oara cînd visez asa ceva am 34 de ani

  3. Eram la slujba SI IISUS M A PRIVIT IN OCHI ODATA SI A DOUA OARA IAR APOI S A COBORAT SI A INCEPUT SA VINA SPRE NOI LUMEA S A SPERIAR CAND A TRECUT PE LANGA MINE LA M ATINS PE UMARUL DREPT … si m am trezit din somn inima dadea sa mi sara din piept!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.