Interpretare vis in care apare bomba

0
9555
Interpretare vis in care apare bomba

Interpretarea viselor in care apar bombe. Se spune ca daca ai visat bombe inseamna ti se va implini o previziune. Bombele din vis daca te bucura mai simbolizeaza si faptul ca vei avea parte de o bucurie extraordinara, te vei umple de optmism si vei avea parte numai de bucurii, iar totul va veni asemeni unei explozii, exact ca si o o bomba.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi o bomba, aceasta mai poate simboliza si faptul ca in realitate vrei sa iti eliberezi sufletul, sa spui odata si-odata ceea se simti si ceea ce gandesti si sa devii mai putin frustrat.

Bomba apare de cele mai multe ori in visele care determina situatii radicale, socante, insa in acelasi timp aceasta simbolizeaza si neputinta de a schimba ceva in relatiile prezente, acestea fiind nefavorabile.

De regula visele cu bombe mai contin si un element care ne ameninta existenta iar asta sugereaza ca este momentul ca dvs sa va calmati caracterul ori chiar sa va schimbati modul de viata, sa nu mai fiti atat de precar si sa incercati sa lasati impulsivitatea la o parte.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o explozie

bomba

Daca visati o singura bomba aceasta anunta sosirea unei vesti care va veni pe nepusa masa, exact ca o bomba, dar poate simboliza si rusine, ocara in caminul dumneavoastra, faptul ca aplicati strategii severe pentru a va educa copii iar acestia vor evada la un moment dat, luand-o pe un drum gresit.

Cand in vis bomba explodeaza inseamna ca veti avea parte de o discutie aprinsa si ca va veti indeplini un scop, va avea loc un eveniment la care nu va asteptati, vi se vor implini o serie de sperante.

Daca visati explozie de mai multe bombe si acestea va dau un sentiment de fericire inseamna ca veti avea pare de o perioada plina de iubire, va veti implica intr-o dragoste, relatie pasionala, arzatoare, insa trebuie sa aveti si multa grija, deoarece e posibil sa se termine urat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.