Interpretare vis in care iti moare cineva drag si nu poti face nimic

0
7361
Interpretare vis in care iti moare cineva drag si nu poti face

Interpretarea viselor in care iti moare cineva drag si nu poti face nimic reflecta in general o pierdere sau o despartire, in unele cazuri mai arata si faptul ca o sa iti pierzi unele abilitati de care te foloseai pana acum.

Daca visezi ca moare o persoana la care ti foarte mult fara sa poti interveni in vreun fel semnifica faptul ca o sa scapi de o greutate, sau probabil un aspect negativ din viata ta va lua sfarsit.

Visul are dublu inteles si depinde mult de ce personaje mai apar sau ce imprejurari specifice sunt ilustrate.

Daca visezi ca iti moare iubita si suferi foarte mult atunci este un semn ca in viata reala o sa iti pierzi probabil anumite calitati ce tin de personalitatea ta sensibila, este posibil sa iti pierzi afectiunea pentru ceva.

La fel de bine scena aceasta sugereaza si unele probleme ce tin de relatia de cuplu, este posibil ca sa se iveasca o cearta scurta in urma careia amandoi sa ajungeti la o alta intelegere si un alt respect reciproc.

Daca visezi ca iti moare mama de exemplu este posibil ca in realitate sa te schimbi mult in sens pozitiv, s-ar putea ca sa ai ocazia sa iti demonstrezi atasamentul si grija fata de cineva care are nevoie de multa afectiune, probabil o sa gasesti in scurt timp sansa ideala de a-ti dovedi marinimia.

ai pe cineva in spital si nu poti face nimic

In cazul in care visezi ca iti moare tatal si nu poti sa faci nimic este un semn ca in viata reala s-ar putea sa nu poti proteja ceva sau pe cineva, este posibil sa fi deposedat de un lucru la care ti foarte mult.

Citește și:  Interpretare vis in care apare gripa

Visul are mai mult de-a face cu latura emotionala sau psihica, ilustreaza in special neputinta ta de a oferi cuiva un sentiment de stabilitate si protectie, de siguranta sufleteasca.

Se poate intampla ca in curand cineva sa iti reproseze faptul ca nu prea acorzi interes unor anumite circumstante ori nu ai capacitatea de a asigura un minim de siguranta unei activitati profesionale sau de alt gen.

Daca visezi ca iti moare bunicul este un semn ca in realitate este posibil sa se iveasca o ocazie in care ai nevoie de multa intelepciune pentru a rezolva o problema si chiar o sa ai greutati mari din pricina aceasta.

In cazul in care iti moare bunica este un semnal ca te framanti inutil si pentru a merge mai departe trebuie sa lasi deoparte toate grijile marunte care mai mult te incurca.

De asemenea, este posibil sa visezi ca iti moare un prieten foarte bun si atunci ilustreaza faptul ca cineva o sa aiba nevoie de sprijinul tau intr-o situatie intima, s-ar putea sa te invite cineva la o cafea sa iti ceara eventual o parere in legatura cu o problema amoroasa.

Daca visezi ca iti moare un neam mai indepartat atunci s-ar putea ca in realitate o sa ai de dat sau de luat niste bani. Visul sugereaza ideea unei vesti pe care o vei primi in curand si care te va anunta in legatura cu un bun sau cu o suma de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.