Interpretare vis in care apare diploma

0
1476
Interpretare vis in care apare diploma

Interpretarea viselor in care apare o diploma. Atunci cand visati o diploma inseamna in realitate ca veti avea parte de completarea ori de recunoasterea binemeritata a unei activitati pe care ati incheiat-o recent si e posibil sa cresteti in grad.

Atunci cand visezi ca obtii o diploma inseamna ca veti dobandi o pozitie respectabila si inalta iar o diploma de merit primita inseamna ca veti avea parte de recunoasterea meritelor indiferent de ce fel ar fi acestea si veti fi promovat.

Se mai spune ca atunci cand visezi mai multe diplome de absolvire inseamna ca in realitate vei avea parte de o pozitie respectabil in societate, toate persoanele apropiate te vor respecta ma mult si vei reusi sa obtii ceea ce ti-ai propus de multa vreme.

Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca atunci cand visam o diploma rupta aceasta simbolizeaza in realitate un mic ghinion care ne poate pandi in cariera si faptul ca vom intampina obstacole in realizarea visurilor.

Citește și:  Interpretare vis in care apar deseuri

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi o diploma pe care o primesti de la cineva inseamna ca in realitate vei avea parte de un ghinion, e posibil sa fii invins intr-o lupta pe care te asteptai sa o castigi, desi visul ar trebui sa simbolizeze contrariul.

Totusi diploma pe care cineva ti-o inmaneaza in vis reprezinta in realitate un bonus pentru tine, faptul ca reusesti sa treci catre o alta etapa a vietii, obtii admiratie pentru toate eforturile depuse, poate chiar fi vorba de apreciere din partea celor care pana acum te-au subminat.

Se poate vorbi insa si de nevoia umana de a fi in centrul atentiei, atunci cand visam diplome, e poate sa fim in realitate foarte frustrati si avem nevoie de incurajari ca sa putem ieis in fata cu toate calitatile pe care le avem, fara sustinatori nu putem face nimic desi suntem constienti de toate abilitatile pe care le avem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.