Interpretare vis în care apare un actor

0
7194
Interpretare vis in care apare un actor

Dacă stăm să ne gândim la ce înseamnă actorii în sensul cel mai larg, cu siguranță ne dăm seama de simbolul visului, așa că explicațiile sunt multiple, însă vom încerca să detaliem, deoarece actorul nu înseamnă numai falsitate, ci și că poți fi dezamăgit de o persoană în care aveai încredere, apropiată ție.

Însă actorul în vis, sau dacă visezi o persoană care face pe actorul, poate însemna că și în viața reală acea persoană este foarte falsă și nu are demnitate, se preface constant, nu este niciodată sinceră.

Totuși dacă visați un actor care stă invers înseamnă că va trebui să aveți grijă cu apropiații sau cunoscuții care au o oarecare instabilitate emoțională, sunt lipsiți de personalitate și fac numai ce le spun superiorii.

actor

Însă semnificațiile mai sunt și că doriți să vă afișați, să ieșiți în evidență, să fiți luați în seamă, mai simbolizează și pierderi financiare din cauza extravagantei, deoarece veți cheltui mult pentru lucruri efemere, plăceri ușurătoare în momentul în care visați că sunteți spectator.

Dacă visezi un grup de actori, aceștia simbolizează participarea ta la un eveniment distractiv, iar dacă visezi de mai multe ori la rând actori înseamnă că ai în trecut o serie de conflicte pe care nu le-ai soluționat, dacă visezi un actor care repetă sau învață înseamnă că vei avea abilități în demararea acțiunilor financiare.

O scenă plină cu actori înseamnă că vei avea parte de o noutate care te interesează mult, un actor singur în vis aduce în viața reală deziluzii din partea celor dragi, un actor tânăr înseamnă iubire, pasiune, iar dacă visezi că stai de vorbă cu un actor înseamnă că un prieten nu-ți va fi alături când ai nevoie de el, te va dezamăgi.

În același context însă, trebuie să vezi toate simbolurile din vis și să încerci să le analizezi și să le pui în legătură, deoarece fiecare contează într-o oarecare măsură.

Desigur, contextul în care apare actorul în vis este esențial. Dacă în vis ești doar un simplu spectator, poate semnifica faptul că te simți la marginea propriei vieți, mai degrabă un privitor decât un participant activ.

Pe de altă parte, dacă interacționezi cu actorul, poate indica o aspirație sau o dorință de a intra în lumina reflectoarelor. Dar ce se întâmplă atunci când nu doar vezi un actor, ci chiar te visezi în rolul unui actor într-un film? Aceasta poate avea semnificații profunde legate de identitatea ta și modul în care te percepi în diferite situații

În aceeași ordine de idei, vă puteți raporta și la cuvântul „mim”, „operă”, „artă”, „teatru”, „vedetă”. Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi un actor înseamnă că vrei să fii mai apreciat în viața reală, vrei să ți se recunoască meritele la adevărata lor valoare ori că pur și simplu ai vrea să dobândești anumite aspecte din caracterul unui actor, mai ales acele aspecte care ție, în vis, ți se par atractive.

Alți tălmăcitori de vise sunt de părere că actorul din vis prevestește primirea unor vești despre persoanele sus-puse, a unor știri despre personalități care nu ne sunt tocmai apropiate nouă.

Citește și:  Interpretare vis în care apare faimă

Actorul din vis însă arată și faptul că în viața reală poate suntem înconjurați de oameni falși, care ne mint, ne fac să le oferim încrederea pentru a putea profita de pe urma noastră, ori mai poate prevesti și o oboseală de proporții la locul de muncă, deoarece muncim prea mult, fie că am rămas în urmă cu niște sarcini, fie că ni se cer altele în plus, destul de urgente.

Pentru tălmăcirea unui vis în care apare un actor, ne mai putem raporta și la stilul de viață al acestuia și astfel visul poate simboliza o plăcere care va trece, o ieșire amoroasă, o aventură pe care o vom avea în viitorul apropiat, iar dacă visăm că cineva cunoscut joacă un anumit rol, se spune că rolul respectiv este exact rolul pe care noi îl avem în propria viață sau faptul că reușim să ne purtăm ca niște cameleoni în funcție de circumstanțe și în funcție de cât de bine jucăm în vis, așa ne văd și cei din viața reală.

Pe de altă parte, se mai spune că dacă actorul din vis este chiar persoana care visează, înseamnă că în viața reală este capabil să ofere fericire și armonie celor dragi, îi poate proteja și le poate oferi siguranță.

actor

O altă interpretare a visului în care tu apari ca și actor mai reprezintă și faptul că îți repudiezi propria existență, te plasezi în mai multe circumstanțe, ipostaze, ai o imaginație bogată, îți faci foarte multe scenarii în minte și trăiești pe mai multe planuri, fiind mai multe persoane odată, deci având o personalitate multiplă.

Nu ești deloc previzibil pentru cei din jur, însă ei te văd ca o persoană carismatică, iar tu vrei să-ți îndeplinești țelurile din viață indiferent peste cine trebuie să calci sau cum trebuie să fii, ești capabil să induci în eroare, iar toate acestea le faci numai ca să impresionezi.

Totodată, atunci când visezi un actor, se mai spune că în viață te conduci numai după plăceri, nu te ghidezi deloc după rațiune.

Este posibil însă ca atunci când visezi un actor sau o actriță, mai ales de cinema, visul să simbolizeze de fapt numai admiratia ta pentru persoana respectivă, mai ales dacă este foarte celebră, cât și faptul că ți-ai dori să o copiezi, să îi semeni, pentru că în realitate crezi că ești asemenea.

Este posibil ca în viața reală chiar să joci rolul respectiv, inconștient fiind, deoarece ești mult prea atras/atră de acea imagine, dorind astfel să fii mai apreciat. O ultimă interpretare a acestui vis în care apare un actor ar mai fi și aceea că dacă te visezi pe tine într-un film, înseamnă că în realitate vei fi răsplătit pentru toate eforturile pe care le-ai depus la locul de muncă, fie primești o mărire de salariu, fie ți se dă un bonus sau poate o primă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.