Interpretare vis în care vezi o deltă

0
14

Delta în vis simbolizează mai multe lucruri legate de modul de viață al visătorului și despre anumite evenimente care s-ar putea întâmpla în viața sa. Dacă visezi deltă, iar apa este rece, acoperită de un strat de gheață, iar tu în vis parcă te scufunzi în ea, acest vis semnifică un câștig financiar.

Mersul în deltă, în vis, semnifică implinirea unor dorințe ascunse, pe care le ai de ceva timp. Dacă delta din vis este înconjurată de o pădure, asta înseamnă că va urma în viața ta o perioadă liniștită.

Visele în care vezi o deltă se interpretează astfel:

 • Visul în care vezi suprafața netedă a apei deltei, în care se reflectă natura înconjurătoare, ca într-o oglindă, înseamnă că vei avea parte de schimbări favorabile, de pace și o viață prosperă și fericită.
 • Dacă visezi zgomotul apei din deltă, acest vis te avertizează asupra unui pericol iminent.
 • Dacă în vis vezi ape învolburate ale unei delte, înseamnă că vei fi afectat de anumite evenimente personale.
 • Dacă delta din vis este frumoasă și apa calmă, asta simbolizează bunăstare.
 • Un vis despre o deltă, cu apă sângeroasă, este semn de nenorocire sau de boală grea.
 • Dacă visezi o deltă în care apa a secat, acest vis înseamnă stagnare în afaceri.
 • Visul în care apa deltei se revarsă simbolizează alegere dificilă în viață.
 • Dacă în vis te vezi în deltă, pe cursul apei, asta înseamnă că trebuie să îți controlezi sentimentele, să fii atent la relațiile cu prietenii care s-ar putea deteriora.
 • Traversarea deltei în vis este semn că îți vei îndeplini o dorință sau vei atinge un obiectiv mare. Acest vis prezice profit.
 • O deltă în vis înseamnă că vei avea un obstacol mic de depășit, înainte de o investiție.
 • Dacă visezi cum stai pe malul unei ape, în apropierea unei delte, acest vis semnifică faptul că ești epuizat fizic, sau că ai avea nevoie de o eliberare de energia negativă sau încărcătura emoțională acumulată în timp.
 • Dacă visezi că ai trecut cu succes un râu sau un canal al deltei, asta arată că ești capabil să te comporți corect în orice situație te-ai afla.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi un vas de lut

Dacă apa din deltă este murdară și rea, asta înseamnă pericol în viața ta. Dacă apa este proaspătă și se poate bea, atunci visul prezice sănătate puternică. Dacă delta din vis este curată, asta prezice un viitor binecuvântat. Dacă delta este noroioasă, atunci visul arată incertitudini cu privire la viitor.

Dacă visezi că înoți în deltă, asta spune că în viața ta va urma o perioadă foarte importantă, iar succesul tău depinde de acțiunile tale și deciziile pe care le iei. A naviga în deltă înseamnă rezolvarea unor probleme cruciale. Dacă te visezi în barcă, în deltă și mergi împotriva curentului, asta este semn de schimbare serioasă în viața ta.

Visul în care hrănești peștii din deltă arată că te vei împăca destul de repede cu un prieten și vei fi foarte fericit. Pescuitul în vis, în deltă, semnifică că vei avea de dus la îndeplinire o sarcină rapidă. Dacă în vis vezi pești morți pe apă, în deltă, asta este un semn nefavorabil pentru viața ta, sau pentru starea ta de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.