Cifra destinului

0
141
Cifra destinului

Cifra destinului este, dupa cum ii spune si numele, o cifra care ne va influenta pe tot parcursul vetii. Ea se calculeaza foarte usor adunand toate cifrele din data de nastere. De exemplu daca te-ai nascut in data de 23.08.1975 tot ce trebuie sa faci este sa aduni cifrele: 2+3+8+1+9+7+5=35=3+5=8. Asadar, numarul tau „magic” este 8. Cifra destinului este foarte importanta in numerologie, intrucat aceasta reliefeaza felul in care ne vom trai viata, scoate in evidenta caracterul si personalitatea. Aceasta cifra ne indruma in viata, ne poate arata calea la un moment dat.

Numarul 1

Sunt persoane independente carora le place sa conduca. Sunt plini de energie si din aceasta cauza popularitatea lor este mereu in crestere. Nu le place atunci cand stiu ca nu pot actiona sub nicio forma, nu pot lasa pe altii sa le rezolve problemele. Ambitia este cea care ii propulseaza pe scara sociala, dar trebuie sa aiba grija sa nu devina ingamfati sau egoisti. Cifra destinului ii caracterizeaza ca fiind persoane fara rabdare carora le place ca nimeni sa nu le iasa din cuvant.

Cifra destinului1

Numarul 2

Cei care au acest numar de destin sunt persoane extrem de prietenoase. Prefera sa ii ajute pe ceilalti chiar daca ei insisi sunt cu un picior in groapa. Nu le place sa conduca si adora sa fie in centrul atentiei. Manierele sunt foarte importante si resping din start orice persoana care ar avea un comportament grosolan. Le place sa planifice totul pana in cele mai mici detalii, dar le este foarte greu sa ia o decizie de teama sa nu supere pe cineva.

Numarul 3

Cei care au cifra destinului 3 sunt oameni carora le place distractia. Comunicarea este cheia lor catre succes. Au carisma si le place sa fie creatori in orice domeniu al vietii lor. De obicei au inclantii catre arta, muzica, dans, catre tot ceea ce este frumos. Norocul este de partea lor pe tot parcursul vietii. Vor face bani cu usurinta si ii vor cheltui la fel de repede. Sunt gazde foarte bune si le plac petrecerile. Nu le place insa monotonia; se plictisesc repede si vor deveni imediat nervosi.

Numarul 4

Persoanele care au acest numar sunt extrem de serioase. Se autodisciplineaza si au puterea sa treaca peste orice greutate. Puteti avea incredere in cei care au aceasta cifra a destinului pentru ca sunt persoane devotate. Odata ce si-au facut un prieten va fi foarte loial si secretele tale vor fi in deplina siguranta. Muncesc foarte mult si cer performanta atat de la ei, cat si de la cei din jur. Modul in care vad problemele este cateodata invechit si timid.

Citește și:  Astrologia chineza - principiile Yin si Yang si Feng-Shui

Numarul 5

Aceste persoane vor sa evolueze. Fac progrese uimitoare atunci cand isi pun ceva in cap. Le place sa fie la curent cu tot ce este nou, le place provocarea si noutatea. Stresul nu este o problema pentru cei cu cifra destinului 5 pentru ca pot lucra excelent in cele mai grele conditii. Le place sa lucreze singuri, dar nu se vor da in laturi nici sa lucreze in echipa. Nu sunt persoane echilibrate, pot aluneca foarte usor catre alcool, droguri, etc.

Numarul 6

Cei cu acest numar de destin au nevoie de armonie in orice domeniu si lucreaza excelent in echipa. Sunt persoane creative, echilibrate si foarte responsabile. Au o inclinatie nativa catre predat si sunt foarte buni pedagogi. Familia sta la baza realizarii pe plan profesional. Daca nu o au se simt pustiiti si singuri. Nu sunt buni leaderi, dar stiu sa se faca respectati oriunde. Sunt firi bagacioase si le place sa stie mereu tot ce misca in jurul lor.

Numarul 7

Persoanele care au cifra destinului 7 sunt oameni carora le place sa lucreze singuri. Muncesc in ritmul lor si detesta ca vreo persoana sa ii grabeasca. Sunt perfectionisti si adora momentele in care le iese totul ca la carte. Chiar daca nu le place sa fie in centrul atentiei sau sa vorbeasca in public, aceste persoane se descurca excelent atunci cand sunt puse in fata faptului implinit. Nu vor accepta sfaturi in veci si nu le place sa ia o decizie rapid.

Numarul 8

destin cifra

Oamenii care au acest numar sunt foarte ambitiosi, dar pentru care banul este foarte important. Nu au incredere decat in fortele proprii si se lupta intodeauna pentru recunoastere. Cariera este centrul universului lor, nu vor putea sa traiasca linistiti daca nu se realizeaza pe plan profesional. Cei cu cifra destinului 8 se preocupa de imagine si, de obicei, sunt persoane atletice. Afacerile sunt domeniul in care poate avea cel mai mare succes. Sunt persoane materialiste, lacome.

Numarul 9

Acestia sunt oameni care tind spre ideal. Carisma, toleranta si creativitatea sunt cele trei calitati care ii definesc. Le place sa vada lumea, sa conduca grupuri de oameni, dar si sa fie in centrul atentiei. Sunt nerabdatori pentru ca in general vor sa faca bine celorlalti. Au o inclinatie deosebita pentru arta sau stiinte umaniste. Sunt milosi si au foarte multa intelegere pentru semenii lor. Nu au rabdare si de obicei sunt imprastiati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.