Interpretare vis in care te-ai ratacit intr-o pestera si vezi lilieci

0
1277
Interpretare vis in care te-ai ratacit intr-o pestera si vezi lilieci

Interpretarea viselor in care te-ai ratacit intr-o pestera si vezi lilieci sugereaza in prima instanta o schimbare nebanuita de traiectorie in viata ta ce poate sa iti aduca surprize de tot felul. In vis poate sa iti induca un sentiment de frica, de neliniste, de dezorientare sau un sentiment acut de nesiguranta. Este foarte probabil sa sugereze niste mici necazuri insa trecatoare si care nu iti vor afecta viata in mod dramatic.

De exemplu, daca te visezi intr-o pestera intunecoasa e un semn de griji pe care ti le faci din cauza unor neintelegeri juste a unor situatii. In acelasi timp mai semnifica si o schimbare in relatia de cuplu sau in cea matrimoniala daca esti casatorit(a).

La fel de bine poate sa insemne si o perioada de tranzitie catre ceva mai bun, mai pozitiv, daca este vorba de aspectul psihologic face trimitere la o perioada tranzitorie catre un nivel de cunoastere si de intelegere mai larg, mai profund.

In cazul in care vezi si lilieci este un semn ca vrei sa scapi de anumite aspecte negative ale vietii pesonale, doresti sa te debarasezi de anumite obiceiuri care nu isi mai au deloc rostul si sa te schimbi de asa natura incat sa faci fata unor noi provocari in viata.

A te visa ca intri intr-o pestera cu lilieci prevesteste, de asemenea, si schimbari pe care nu le vei recunoaste la prima vedere, se prea poate ca in viata reala sa ai niste necazuri care sa conduca la o transformare profunda a fiintei tale. Este exact ceea ce acest vis simbolizeaza in termeni generali.

lilieci in pestera

Se mai poate interpreta ca si un refugiu in urma unor necazuri. Daca in visul pe care il ai pestera este intr-un munte atunci s-ar putea sa reprezinte o scena mai complexa, si anume ca in viata reala ti-ai fixat un obiectiv mare de atins si in semnsul acesta e nevoie de o pregatire speciala care sa te ajute sa poti aborda telul spre care tinzi intr-un mod corect.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi praz sau consumi praz

Aceasta implica insa si necazuri de pe urma greutatilor inerente pe care le presupune un astfel de ideal. Cu alte cuvinte, pestera devine un fel de sala de ucenicie in care trebuie sa te pregatesti pentru adevarata experienta.

Cand visezi pestera si lilieci inauntru mai poate simboliza o anumita stare de spirit in relatia sau casnicia ta, si anume faptul ca treci printr-o perioada mai dificila si mai tensionata care poate avea ca si rezultat o schimbare de raporturi in relatia ta.

Pot avea loc discutii in urma carora vei primi noi atributii in relatie sau poate exista o schimbare de comportament la tine sau la partenera(ul) ta(tau) astfel incat sa nu mai fie cum a fost inainte.

La fel se poate presupune si daca ai o relatie de serviciu cu un colaborator sau cu seful tau. Cu cat este mai adanca pestera pe care o visezi cu atat mai profunda si mai dificila va fi schimbarea din viata ta sau procesul de cunoastere pe care il vei parcurge. Daca are cotloane multe si inutunecate atunci cu atat mai greu va fi deoarece simbolizeaza niste oportunitati care, desi pot parea la prima vedere atragatoare, te pot devia de la directia buna si corecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.