Interpretare vis in care apare razboi

0
2399
Interpretare vis in care apare razboi

Interpretarea viselor in care apare razboi. Atunci cand visezi razboi inseamna ca vei afla o stire noua care te bucura, te entuziasmeaza, daca visezi un razboi cu multe arme inseamna ca vei avea parte de certuri in casa, de multe dispute poate chiar la locul de munca, insa in cele din urma reusesti sa rezolvi si sa lamuresti toate aspectele, o dai la pace cu cei din jur deoarece fiecare s-a facut auzit si inteles, si din moment ce cartile sunt aruncate pe masa si nu mai e nimic de ascuns, puteti fiecare sa traiti in pace.

Daca visezi un razboi de tesut inseamna ca vei avea parte de multe bogatii, insa e posibil sa auzi si un secret care de multa vreme te interesa.

Daca visezi ca te intorci din razboi inseamna ca ai multa incredere in tine, esti un om puternic si deplin, cu un caracter foarte impunator.

razboi

Daca visezi un vas de razboi inseamna ca vei avea un ghinion la locul de munca iar daca visezi ca in fata ta se desfasoara un razboi inseamna ca primesti noutati la care nici nu te asteptai.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un topor

Daca visezi un veteran de razboi inseamna ca vei avea parte de intelegere si armonie cu colegii de la locul de munca, comunicati foarte bine si nimci nu va poate strica pacea care pe care a-ti instaurat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.