Interpretare vis in care apare balcon

0
5298
Interpretare vis in care apare balcon

Interpretarea viselor in care apare balcon. Atunci cand visezi ca stai pe un balcon inseamna ca vei avea o perioada plina de agitatie in viata ta, vei cadea prada oboselii, e posibil chiar sa aveti probleme cu sanatatea din acest motiv si sa aveti parte de un accident.

In cazul in care visati ca stati pe un balcon cu flori si va simtiti bine, inseamna ca viata va lua o turnura extraordinara, totul in jur se lumineaza si astfel puteti gandi mai limpede.

Pe de alta parte, visul in care apareti stand pe un balcon reprezinta si faptul ca vreti sa iesiti in evidenta cu ceva, sa fiti remarcat, sa fiti cel mai bun, in centrul atentiei, sa aratati celor din jur ca aveti calitati speciale si ca din acest motiv sunteti pe locul intai.

Insa balconul poate sugera si faptul ca aveti noi sanse in viata, ajungeti sa va impliniti dorintele. Daca stati pe balcon si faceti cu mana, este clar ca va veti desparti de cineva, veti primi vesti grave despre anumite cunostinte, poate chiar despre accidentul unui prieten.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un jurnal

Daca visati un balcon acoperit cu panza inseamna ca veti avea parte de o viata linistita si nu vei avea necazuri foarte mari, totul in jur te va bucura, fara sa fii agitat sau sa iti faci anumite probleme pentru cine stie ce lipsuri sau suferinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.