Interpretare vis in care apare o explozie

0
11040
O explozie Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o explozie. Atunci cand visati o explozie aceasta se traduce prin soc, prin nevoia de a infrunta realitatea. Totodata explozia din vis mai reprezinta si o primejdie in realitate, un risc de proportii pe care subsonstientul nostru o preconizeaza, o schimbare violenta, poate chiar o rasturnare neasteptata de situatie. Se mai spune ca in momentul in care visezi explozibil iar acestia sunt folositi in scopuri pozitive ori iti dau aceasta senzatie in vis, inseamna ca vei avea noroc in privinta unor castiguri din viitorul apropiat, cat si in dragoste. daca visezi ca explozibilul este folosit pentru a distruge o serie de locuri ori persoane, inseamna ca vei avea multe griji sentimentale si financiare. In cazul in care visezi ca pui la cale o explozie inseamna ca vei avea parte de foarte mult confort si vei fi mai multumit ca niciodata. De regula explozia de emotii din vis reprezinta multumire si relaxare in viata reala din toate punctele de vedere, esti intr-o perioada de destindere, de rasfat a vietii tale.

O explozie Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com
O explozie
Sursa: petrumihaisacu.blogspot.com

Atunci cand visezi ca stai lanaga explozibili care vor fi folositi in scopuri nobile, inseamna ca iti merge bine in relatiile cu persoanele de sex opus in viitor cat si in relatiile de la locul de mjunca, vei avea multe castiguri materiale. Aunci cand visezi ca acel explozibil este folosit in realitate pentru a distruge sau nimici unele locuri, poate chiar oameni inseamna ca iti vei face griji deoarece in aparenta toate din viata ta par sa mearga prost. Atunci cand visezi ca tu esti cel care vrea sa faca o explozie inseamna ca e posibil sa ai multa comoditate in viata, e posibil sa fii multumit si sa iti mearga bine pe toate planurile. Pe de alta parte, daca visezi ca esti victima unei explozii inseamna ca in realitate vei avea parte numai de beneficii, toate va vor merge de minune, nu trebuie sa faceti nimic un efort pentru a obtine bunastarea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o mina

Se mai spune insa ca atunci cand visezi ca o explozie e posibil sa afli unele noutati care te panicheaza, te un intr-o lumina proasta, te frustreaza, aducandu-ti multe griji in viata, insa visul acesta mai poate arata si faptul ca unul dintre oamenii dragi tie va avea parte de o nenorocire, insa pentru a afla mai multe detalii trebuie sa retii exact aspectele acestuia si felul in care te face sa te simti in legatura cu persoana respectiva. E normal ca un astfeld e vis sa nu-ti dea pace, sa iti agite somnul insa explozia mai ales daca iti da o stare de bine in vis inseamna ca in realitate mai ales spe plan amoros vei avea parte de o foarte mare cucerire, te vei indragosti nebuneste, totul va fi asemeni unei explozii, intai te ppoarta intr-o stare de bine si apoi te lasa consumat, fara energie.

Pe de alta parte, explozia din vis mai poate reprezenta si faptul ca simti nevoia sa dai piept cu viata reala, vrei sa te implici in riscuri, sa stii cum e sa fii in primejdie, sa te modifici radical, sa fii propriul rau necesar. Explozia poate sa fie explicata si din punct de vedere plutonian avand in evidenta faptul ca aceasta planeta, Pluto, desi este cea mai mica, are cea mai malefica planeta, ea bazandu-se pe principiul „regenerare prin distrugere”. In acest fel se poate spune ca e posibil ca in viata noastra sa intervina o modificare de proportii, sa ne asteptam la opusul a ceeace am planificat, fiind si simbolul unei etape noi ce urmeaza sa inceapa, sa ne schimbam complet ca si persoane, poate din cauza unei intamplari pozitive poate din cauza unei intamplari tragice, insa de cele mai multe ori este vorba de o tragedie. Explozia din vis reprezinta adesea si multa energie sexuala refulata, care a fost temperata, iar acum se dezlantuie, isi arata fortele, se dezvolta, acaparandu-i si pe cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.