Interpretare vis în care apare o explozie

0
16519
Interpretare vis in care apare o explozie

Atunci când visați o explozie, aceasta se traduce prin șoc, prin nevoia de a înfrunta realitatea. Totodată, explozia din vis mai reprezintă și o primejdie în realitate, un risc de proporții pe care subconștientul nostru îl preconizează, o schimbare violentă, poate chiar o răsturnare neașteptată de situație.

Exploziile în vise pot fi extrem de perturbante, dar ele pot avea și o interpretare mai puțin literală. De exemplu, o explozie poate simboliza eliberarea unei acumulări de emoții sau tensiuni. În psihanaliză, acest tip de vis poate sugera nevoia de a face schimbări dramatice în viață pentru a evita ‘explozia’ emoțională.

Acest simbol nu ar trebui confundat cu alte tipuri de detonații sau accidente pe care le-ai putea vedea în vise, deoarece fiecare are semnificații proprii. Dacă ești curios despre alte forme de detonații în vise, poți să citești și despre interpretarea unui vis în care apare ceva detonat.

explozie

Se mai spune că în momentul în care visați explozibili, iar aceștia sunt folosiți în scopuri pozitive sau vă dau această senzație în vis, înseamnă că veți avea noroc în privința unor câștiguri din viitorul apropiat, cât și în dragoste.

Dacă visați că explozibilul este folosit pentru a distruge o serie de locuri ori persoane, înseamnă că veți avea multe griji sentimentale și financiare.

În cazul în care visați că puneți la cale o explozie, înseamnă că veți avea parte de foarte mult confort și veți fi mai mulțumit ca niciodată. De regulă, explozia de emoții din vis reprezintă mulțumire și relaxare în viața reală din toate punctele de vedere. Sunteți într-o perioadă de destindere, de răsfăț a vieții voastre.

Atunci când visați că stați lângă explozibili care vor fi folosiți în scopuri nobile, înseamnă că vă merge bine în relațiile cu persoanele de sex opus în viitor, cât și în relațiile de la locul de muncă. Veți avea multe câștiguri materiale.

Atunci când visați că acel explozibil este folosit în realitate pentru a distruge sau nimici unele locuri, poate chiar oameni, înseamnă că veți face griji deoarece în aparență tot din viața voastră pare să meargă prost.

Atunci când visați că dumneavoastră sunteți cel care vrea să facă o explozie, înseamnă că este posibil să aveți multă comoditate în viață. Este posibil să fiți mulțumit și să vă meargă bine pe toate planurile.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva detonat

Pe de altă parte, dacă visați că sunteți victimă a unei explozii, înseamnă că în realitate veți avea parte numai de beneficii, totul va merge de minune, nu trebuie să faceți niciun efort pentru a obține bunăstarea.

Se mai spune însă că atunci când visezi că o explozie este posibil să afli unele noutăți care te panichează, te pun într-o lumină proastă, te frustrează, aducându-ți multe griji în viață. Totuși, visul acesta mai poate arăta și faptul că unul dintre oamenii dragi ție va avea parte de o nenorocire, însă pentru a afla mai multe detalii trebuie să reții exact aspectele acestuia și felul în care te face să te simți în legătură cu persoana respectivă.

Este normal ca un astfel de vis să nu-ți dea pace, să-ți agite somnul, însă explozia, mai ales dacă îți dă o stare de bine în vis, înseamnă că în realitate, mai ales în plan amoros, vei avea parte de o foarte mare cucerire. Te vei îndrăgosti nebunește, totul va fi asemenea unei explozii: mai întâi te poartă într-o stare de bine, iar apoi te lasă consumat, fără energie.

Pe de altă parte, explozia din vis mai poate reprezenta și faptul că simți nevoia să te confrunți cu viața reală, vrei să te implici în riscuri, să știi cum e să fii în primejdie, să te modifici radical, să fii propriul rău necesar.

explozie

Explozia poate să fie explicată și din punct de vedere plutonian, având în evidență faptul că această planetă, Pluto, deși este cea mai mică, este considerată cea mai malefică planetă, bazându-se pe principiul „regenerare prin distrugere”.

În acest fel, se poate spune că este posibil ca în viața noastră să intervină o modificare de proporții, să ne așteptăm la opusul a ceea ce am planificat, fiind și simbolul unei etape noi care urmează să înceapă, să ne schimbăm complet ca persoane, poate din cauza unei întâmplări pozitive sau poate din cauza unei întâmplări tragice, însă de cele mai multe ori este vorba de o tragedie.

Explozia din vis reprezintă adesea și multă energie sexuală refulată, care a fost temperată, iar acum se dezleagă, își arată forțele, se dezvoltă, acaparându-i și pe cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.