Interpretare vis in care apare o foca

0
5849
Interpretare vis in care apare o foca

Interpretarea viselor in care apare o foca. Atunci cand visezi o foca inseamna ca vei avea parte de prosperitate si de progres la locul de munca, poate vei fi avansat. In cazul in care visezi ca omori o foca inseamna vei avea o perioada foarte dificila si e posibil sa dai gres in tot ceea ce ai facut sau in ceea ce vei incepe. Totodata acest vis mai poate simboliza si faptul ca problemele in afaceri se vor multiplica si veti avea o perioada plina de ghinion.

Atunci cand visezi ca participi la o vanatoare de foci inseamna ca vei pierde continuu ceva anume ori vei reusi sa ratezi toate sansele. Atunci cand visezi ca porti o haina din piele de foca inseamna ca ti se va imbunatati situatia financiara si vei avea parte noroc iar daca visezi o blana de foca inseamna ca familia ta va fi foarte norocoasa in tot ceea ce inseamna viata. Foca din vis mai arata si faptul ca esti un om ambitios si din acest motiv vei avea foarte multe realizari marete.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un unicorn

Atunci cand visezi o foca mai inseamna si ca esti o persoana sensibila, insa poti sa te descurci si pe propriile tale puteri, dar simti nevoia ca cei din jur sa te laude mai mult pentru ceea ce faci, vrei mai multa cinste si mai multa atentie, poate chiar vrei sa fii iubit.

grup de foci

Daca visezi o foca in apa inseamna ca te simti implinit in punctul in car viata ta a ajuns, deci prezentul te satisface si nu mai ceri nimic de la viata.

Atunci cand visezi un grup mare de foci se spune ca prietenii te vor invita sa mergi la pescuit cu ei. Insa atunci acand visezi ca omori o foca inseamna ca vei da de si mai multe necazuri in viata si iti creezi multe dificultati.

Daca visezi ca te imbraci cu haina facuta din piele de foca inseamna ca viata ta materiala se va imbunatati simtitor. Atunci cand visezi o foca inseamna si ca trebuie sa icnerci sa oferi mai multa atentie si chiar iubire unor persoane apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.